Digitalna Srpska

KORISNA FUNKCIJA Vocap ima novi način na koji ćete kontakte obavještavati o svojim aktivnostima

Ovo je samo jedna od novina koje Vocap "izbacuje" u posljednje vrijeme, a kojih bi uskoro trebalo da bude bar još nekoliko.

vocap alikacija telefon
FOTO: TECHNOLOGY GYAN/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ukoliko, osim na društvenim mrežama, volite da ostavljate statuse i na čet aplikacijama, Vocap ima novu zanimljivu funkciju za vas. Korisnicima je sada dostupna mogućnost snimanja glasovnih statusa u trajanju do jednog minuta.

Nakon što je prethodno dobila podršku za dijeljenje video snimaka do jednog minuta, putem ažuriranja statusa, sada se na aplikaciji video iste dužine može koristiti i kao “glasovna bilješke” kojom se izražava status.

Pročitajte još

Ukoliko ste, do danas, htjeli da sa svojim kontaktima podijelite glasovnu bilješku na stranici statusa, ona je morala da traje 30 sekundi ili kraće, pa ste tako sada dobili duplo više vremena.

Nova opcija bi korisnicima trebalo da stigne sa najnovijom verzijom Vocap i za Android i za iOS.

Treba napomenuti i to da je najnovija verzija aplikacije potrebna, ne samo za poštovanje dužih glasovnih statusa, već i za njihovo preslušavanje.

Izgleda da je Vocap baš namjerio da poboljša Status funkciju, pa ne bi trebalo da nas iznenadi ako ova opcija u bliskoj budućnosti dobije nove dodatke.

Ovo je, inače, samo jedna od novina koje Vocap “izbacuje” u posljednje vrijeme. Uskoro bi, prema nekim najavama, trebalo da postane dostupna opcija slanja medija u HD rezoluciji, kao i mogućnost vanmrežnog deljenja fajlova – People Nearby, kojoj nije potrebna internet veza.

Popularna aplikacija razvija i sopstveni birač brojeva koji će korisnicima omogućiti pozivanje drugih korisnike putem aplikacije, ali bez potrebe da prethodno sačuvaju njihove brojeve.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu