Zabava

"KORONA JE DOBRA JER ĆE NESTATI 99 ODSTO ESTRADE" Maja Nikolić oplela po instant pjevačima, tvrdi da se NAPRAVILA GUŽVA

Pjevačica Maja Nikolić tvrdi da danas svako može da snimi pjesmu i da se na estradi odavno stvorila gužva, pa se vodi mišlju da će epidemija virusa da napravi čistku i da će opstati samo oni najkvalitetniji pjevači.

"KORONA JE DOBRA JER ĆE NESTATI 99 ODSTO ESTRADE" Maja Nikolić oplela po instant pjevačima, tvrdi da se NAPRAVILA GUŽVA
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Nemam potrebu da stalno snimam nove pjesme jer sam popularna već 30 godina. Ne treba da pričam o svojim hitovima i karijeri jer mislim da sam se odavno dokazala. Ranije sam govorila, a to kažem i sada kvalitet će uvijek da opstane, bez obzira na sve, prenosi Eksprestabloid. Danas svi snimaju pjesme i napravila se gužva, ali ne znači da je sve to kvalitetno i dobro – priča Maja i nastavlja:

– Ova korona je dobra iz tog razloga što će 99 odsto estrade da nestane. Otići će najviše onih koji ne znaju da pjevaju i na kraju će ostati samo kvalitet. Meni lično ne smetaju ni starlete ni jutjuberi, otvarači usta, baš nemam problem ni s kim. Svako može da bude popularan privremeno, jednu ili dvije sezone, na primjer, u nekom takmičenju, ali prave zvijezde traju bar 30 godina, kao ja. Prava zvijezda ću biti i poslije 50 godina poput Zdravka Čolića, Lepe Lukić, Lepe Brene i Šabana, rekla je pjevačica za “Svet”.

Prihvati notifikacije