Sport

KORONA ŠOU U ALBANIJI Trener odbio da vodi ekipu da se ne bi zarazio, pa dobio OTKAZ

Treneru albanskog Partizaija Adolfu Sormaniju čelnici kluba uručili su otkaz, jer je odbio da vodi ekipu. Italijanski strateg, zajedno sa pomoćnicima Đovanijem Macelom i Gabrijelom Faćijom, nije želio da sjedi na klupi na meču poritv Tirane, jer je nekoliko igrača njegovog tima pozitivno testirano na korona virus.

KORONA ŠOU U ALBANIJI Trener odbio da vodi ekipu da se ne bi zarazio, pa dobio OTKAZ
Foto: A. Dimitrijević/RAS Srbija

Naime, ta informacija javno je saopštena pred početak utakmice, pa 54-stručnjak i njegovi saradnici nisu željeli da svoje zdravlje dovode u potencijalnu opsasnost.

Kako javljaju albanski mediji, zbog te odluke njima trojici je odmah poslije meča koji je odigran u petak uručen otkaz, prenosi Blicsport.

Ono što čitavaoj priči daje novu dimenziju, je činjenica da je četvrti član ove “italijanske struke” Renaldo Kalari pristao da izađe na teren. On je predvodio ekipu koja je na ovom meču stigla do boda (1:1) i jedini je koji će ostati u klubu i u preostala tri kola albanskog prvenstva predvodiće Partizani.

Inače, Sormijano je drugi mandat u Partizaniju otpočeo u januaru ove godine, a prije toga u karijeri je vodio Vejl, Vuhan, Sudtirol, Votford, kao i mlađe kategorije Napolija i Juventusa.