Politika

Kovač: Nastavljamo saradnju sa SNP

Na devetom kongresu Socijalističke narodne partije u Podgorici, koji je održan juče, kao gost je, pored predstavnika drugih stranaka iz Crne Gore i regiona, učestvovao i Milan Кovač potpredsjednik Ujedinjene Srpske.

Kovač: Nastavljamo saradnju sa SNP
FOTO: US/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

On je u ime predsjednika stranke, Nenada Stevandića, pozdravio “braću i kolege u Crnoj Gori i čestitao Vladimiru Jokoviću na izboru za predsjednika SNP”.

– Ujedinjena Srpska i SNP će nastaviti saradnju zajedno sa drugim članicama Demokratskog fronta u Crnoj Gori – navode u ovoj stranci.

Podsjećamo, predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković reizabran je jednoglasno na tu funkciju na devetom kongresu te partije, koji se pod sloganom “Časno” sinoć održao u Podgorici.

Joković je bio jedini kandidat za predsjednika.

On je, nakon sto je jednoglasno izabran za predsjednika partije, rekao da su izdržali i što se ne može izdržati i da neće postati partija koja je tu zbog ličnih interesa.

Među gostima kongresa bili su i Andrija Mandić (Demokratski front), predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore, Maksim Vučinić (Radnička partija), Dritan Abazović i Luka Rakčević iz Građanskog pokreta URA, poslanik Pokreta za promjene Nikola Bajčetić. Gosti kongresa bili su i Aleksandar Bogdanović (DPS), predstavnici Socijaldemokrata i Socijaldemokratske partije, kao i predstavnici političkih partija iz zemalja regiona.

Prihvati notifikacije