Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Kovačević: SNSD je ubjedljivi pobjednik predstojećih izbora

Politika
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Sva relevantna istraživanja javnog mnjenja pokazuju da će SNSD biti ubjedljivi pobjednik predstojećih izbora, pa je zato, ako ne tužno, onda smiješno, da neko iz SDS-a optužuje SNSD da se boji izbora, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

– Pogotovo je smiješno kada nam kažu da se bojimo Banjalučana i stranke koja ima samo jednog odbornika u Skupštini grada i koju su napustili bivši predsjednik Gradskog odbora i ljudi koji su dobijali najviše glasova u Banjaluci u redovima SDS-a, a danas su svi u novim političkim strankama – rekao je Kovačević.

Prema njegovim riječima, izuzetno je tužno da “SDS i opozicija svoju kompletnu kampanju zasnivaju isključivo na jednom tragičnom slučaju, a još je opasnije to što oni kažu da taj slučaj treba da se riješi na način da se poligrafiše cijela Banjaluka”.

– To pokazuje na koji način će oni uvesti strahovladu ako dođu na vlast u Republici Srpskoj – kaže Kovačević.
On je ocijenio da je postala “ofucana” laž da će predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ili SNSD bilo kome pokloniti “Elektroprivredu Republike Srpske”.

– ‘Elektroprivreda Republike Srpske’ neće biti privatizovana dok god je SNSD na vlasti, a sigurni smo da će biti najmanje još četiri godine – poručio je Kovačević.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO