Banjaluka

Kreću se u tri termina, početak u 11 časova: Poznato kada će panoramski autobus ići kroz Banjaluku

U susret Danu grada, prvi autobus za panoramske ture od danas je na ulicama Banjaluke, a polasci će biti u 11, 13 i 18 časova od fontane u parku "Mladen Stojanović".

Kreću se u tri termina, početak u 11 časova: Poznato kada će panoramski autobus ići kroz Banjaluku
FOTO: A. ČAVIĆ/GRAD BANJALUKA

Za vrijeme trajanja turnira Srpska Open predviđene su nešto drugačije ture, dok će se kasnije  dodati još neke lokacije.

– Svakako, namjera je da ovaj autobus bude još jedna nova turistička usluga. Plan je svakako da autobus bude dostupan i tokom ljetnih mjeseci, s tim da će tada obući i svoje ljetnje odijelo – rekao je Stanivuković.

Pročitajte još

Za vrijeme trajanja turnira Srpska Open, panoramski autobus kretaće kod zgrade Vlade Republike Srpske i parka „Mladen Stojanović“ – stanica kod fontane i okretaće se na Malti i nastaviti trasu Ulicom kralja Petra i Karađorđevića do tvrđave Kastel i tu pravi krug, zatim produžava Ulicom kralja Petra, Kozarskom, ide na Zeleni most sve do Fabrike obuće „Bema“ odnosno do stanice odakle ide Banj bus.

Na tom potezu imaju još dvije stanice prema jugu, do nove gradske plaže i do termomineralnog izvora u Srpskim Toplicama.Kasnije, autobus se vraća opet do Beme, istočnim tranzitom, produžava dalje prema sjeveru i na toj strani je još jedna stanica – Univerzitetski grad odnosno Univerzitetski centar Nikola Tesla i onda se bus vraća na početnu stanicu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije