Sport

KRENULA SLAVIJA Stigao Asentić, čeka se još pojačanja

Na prvom okupljanju za nastavak sezone trener Zoran Erbez je imao čak 27 igrača , a klub će tražiti još dva do tri pojačanja kako bi Slavija popunila određene pozicije u timu.

KRENULA SLAVIJA Stigao Asentić, čeka se još pojačanja
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

U odnosu na jesenji dio sezone u ekipi neće da bude mladi Bajazit Devlić, dok je tu povratnik u tim „sokolova“ Luka Asentić.

– Krenuli smo sa radom i imamo dovoljno vremena da se kvalitetno spremimo za nastavak takmičenja. Radićemo na novom terenu sa vještačkom travom i nadam se da će nas vrijeme poslužiti. Planiramo da odigramo četiri kontrolna meča do nastavka lige. Što se tiče igračkog kadra Devlić je odlučio da se posveti školovanju tako da neće biti sa nama u nastavku, dok je povratnik Luka Asentić koji je već bio član Slavije. Radimo i na dovođenju pojačanja na određenim pozicijama i mislim da ćemo uskoro imati dva do tri nova igrača koji bi nam donijeli dodatni kvalitet – istakao je trener Zoran Erbez.

Slavija je prvi dio sezone završila na 11. poziciji sa 19 bodova i ekipa iz Istočnog Sarajeva želi da što prije osigura opstanak i da se popne u sredinu tabele.