Zabava

KRIJE SE OD JAVNOSTI Muž Lene Kovačević je biznismen, skroman je i neće da se slika (FOTO)

Pjevačicu Lenu Kovačević prije devet godina osvojio je Veljko Brčin, sa kojim ima veoma skladan brak. Ljubav traje, ali jednog od najvažnijih muškaraca u Leninom životu ne viđamo često u javnosti.

KRIJE SE OD JAVNOSTI Muž Lene Kovačević je biznismen, skroman je i neće da se slika (FOTO)
FOTO ANDREJA DAMNJANOVIC

Za vezu kćerke pisca Dušana Kovačevića i biznismena, inače farmaceuta po obrazovanju, saznalo se neposredno prije njihovog vjenčanja.

Mnogi su se prije toga pitali ko je uspio da osvojio Lenu, koja važi za jednu od najljepših naših pevačica. Nijedna ljubav, na kraju, ne može da se sakrije, pa tako ni Lenina i Veljkova ljubav nije mogla da dugo da ostane tajna.

Lena već godinama uživa u braku sa Veljkom Brčinom, međutim on izbjegava da se pojavljuje sa njom na javnim događajima. Razlog je, zapravo, jednostavan. On nije ljubitelj “crvenog tepiha, premijera, koktela” i sličnog, što njen posao podrazumijeva.

Pjevačica ističe da je sa time i više nego u redu, jer joj je “čitava muška loza” upravo takva, pa joj to nije bilo iznenađenje.

FOTO: Z. LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: Z. LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA

– Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela… Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim…. Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to… Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mjesta gdje ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna – objasnila je s osmijehom jednom prilikom.

Njen suprug ne može da izdvoji samo jednu numeru koju sa zadovoljstvom pjeva.

– Ljubitelj je mnogih pjesama. Ali sve pjesme ubjedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa – rekla je za Blic nedavno.