Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KRIJU MEKO SRCE Ova 3 horoskopska znaka djeluju jaki kao stijena, ali njihova duša je nježna

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Ovi znakovi Zodijaka su skloni dvojnoj ličnosti, te se predstavljaju hladnijim, a u sebi kriju meko srce.

Sigurno vam se makar jednom u životu desilo da upoznate nekog i na prvu loptu vam se učini da je riječ o bezosjećajnoj osobi, a onda kasnije shvatite da ste je pogrešno procijenili.

Neki ljudi zaista kriju svoju krhku ličnost i to rade odlično. Koliko god da znate da čitate ljude, njih jednostavno ne možete odmah.

Rak

Ovaj horoskopski znak ima čvrstu ali i mekanu ličnost.  Naime, Rakovi na prvu loptu odaju utisak da jake osobe koja skriva svoja osjećanja. Mnogima djeluju odbojni, a ispod te maske krije se osjetljiva ličnost koja je spremna da skoči u vatru za ljude koje voli.

Djevica

Ovaj znak Zodijaka ostavlja utisak odmjerene i hladonokrvne osobe koju rijetko šta dotiče, ali u suštini ima predivno srce.

Djevice su empatične i spremne su da pomognu drugima. Na poslu su perfekcioniste, a privatno pouzdani i odani prijatelji i partneri.  Iako svoje svoje bliske osobe znaju da naljute svojim sitničarenjem, svi znaju da je to njihova želja da svakome pomognu.

Škorpija

Riječ je o jednom od najopakijih astroznakova s kojima nema šale. Ali kada prodrete u njegovu dušu shvatićete da su najodanije i najosjetljivije osobe na koje uvijek možete da računate.

Oni su spremni da sve urade za svoje prijatelje i porodicu dokazujući tako svoju bezuslovnu ljubav. Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatičnosti i dobrote.

(Stil)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO