Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Krimi komedija “Ekipa“ govori o drugarstvu i ljubavi prema fudbalu

Kultura
Autor:

Foto: Promo/RAS Srbija

Film “Ekipa“, koja donosi priču o velikom drugarstvu i ljubavi prema fudbalu naći će se u domaćim bioskopima od 24. oktobra.

– Nakon derbija, Zdravko – zvijezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz djetinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Poslije lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW (Miloš Timotijević). I da li je Italijanka stvarno Italijanka? – navodi se u najavi filma.

U ulozi mladog asa Partizana, fudbalera Stevanovića, našao se glumac Rade Ćosić, ujedno i scenarista ovog filma koji je motiv za nastanak ove priče pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu.

– Ekipa je film koji se bavi renomiranim fudbalskim klubovima, a scene su snimane kao u holivudskoj produkciji – rekao je Ćosić i dodao – snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno.

Film je okupio istaknutu glumačku ekipu: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi.

Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO