Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KRISTIJAN OPLEO PO STANIJI Dobrojevićeva je imala seks na “Farmi”, njoj su samo pare u glavi!

Zabava
Autor:

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Stanija Dobrojević često pominje Kristijana Golubovića u rijalitiju “Zadruga”. Starleta tvrdi da je bio njihov dogovor da demontriraju borilačke vještine u donjem vešu pred milionima gledalaca, te da u tome ne vidi ništa nemoralno.

Stav Dobrojevićeve o Kristijanu još uvijek nikome nije sasvim jasan, jer ga Stanija čas hvali, čas kudi, zbog čega se i sam Golubović oglasio iz zatvora u oktobru prošle godine i imao za nju da kaže sljedeće:

– Imam potrebu kao nebitan, da se javim veoma bitnim rijaliti igračima, pod znacima navoda, Staniji, ružnom Mići, Zorici i tom galamdžiji Vladimiru kako ga zovu u Crnoj Gori. Slušam vas kako polemišite mizerno situacije u kojima spominjete mene, vi obični džabalebaroši koji godinama tumarate po rijalti programima, nadajući se da ćete ubijediti javnost da ste ono što nikada nećete biti. Ali hajmo o istini od početka. Ja sam bio na “Farmi 6” za honorar koji je bio dva puta veći od glavne nagrade, zato što sam imao šta da pokažem svima. Uz puno stila i šmeka, uz veliki rad sam šoumenski zaradio novac, tako da meni nagrada i nije bila bitna. Stanija lupeta o nekom kukavičkom mom bjekstvu, tri dana prije hiljadu postotne pobjede, a ona to ne može da shvati jer bi ona bila u rijaltiju koliko god on trajao, pa i nekoliko godina, a samo zbog jednog cilja, a to je novac – rekao je Golubović.

– Stanija, kao i mnoge na “Farmi 6”, nisu se zaljubile u mene, već su glave pogubile za mnom. Jednom prilikom sam im rekao za stolom, da nisam u braku da bi im letjelo perje kao kada je vuk u kokošinjcu. Ona je imala s*ks na toj “Farmi 6”, a sada se folira, a ona zna i sa kim! Jasno sam dao do znanja svim zaljubljenim ženama da mene čeka neko ko je vrijedniji od svega – rekao je Kristijan.

(Puls online)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO