Zabava

KRIZA IM NE MOŽE NIŠTA Estrada se obezbijedila, zarađuju na HILJADE EVRA OD KIRIJA

Krizu na estradi, o kojoj se sve više priča, pojedini pjevači prevazilaze zahvaljujući nekretninama u koje su godinama ulagali novac, a koje sada izdaju.

KRIZA IM NE MOŽE NIŠTA Estrada se obezbijedila, zarađuju na HILJADE EVRA OD KIRIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Po sopstvenom priznanju, Nada Topčagić novac od pjevanja po svadbama širom Evrope i svijeta uložila je u stanove, kuće i vikendice, a neke od njih godinama rentira. Ona posjeduje vrijedan stan u strogom centru Beograda, kuću u Kaluđerovini na Crnogorskom primorju, vikendice na Tari i u Starim Banovcima, vilu na Vračaru i još nekoliko nekretnina po centru prestonice. Procjenjuje se da samo od izdavanja mjesečno prihoduje oko 10.000 evra, od čega 2.000 evra dobija za rentiranje kuće na Vračaru, prenosi Blic.

– Ma manite me i sa kućama, sa placevima i sa svim i svačim. Ovo je neizdrživo. Ne znam gdje ću prije od obaveza i dugova. Što više ulažem, sve više propadam. Pa nismo radili da bismo samo ulagali u nešto što stoji i što ne obilazimo tako često. Čim kročim negdje, uvijek iskrsnu neki kvarovi, pa daj zovi majstore, pa ih plati – požalila se Nada prije dvije godine.

Kako se navodi, njena koleginica Zlata Petrović takođe posjeduje više nekretnina, a sve su u Beogradu. Pored dupleksa u Mirijevu, pjevačica ima mali stan na Bulevaru kralja Aleksandra, zatim veoma vrednu nekretninu u Ulici maršala Birjuzova, kao i jednu na periferiji grada. Prema procjeni, ona od izdavanja nekretnina zaradi između dvije i tri hiljade evra mjesečno.

Ni Dara Bubamara ne mora da brine za egzistenciju. Nedavno je kupila stan u Beogradu na vodi, vrijedan 350.000 evra, koji planira da izdaje, a pored toga posjeduje i luksuznu nekretninu na Dedinju, kao i u Novom Sadu, navodi pomenuti list.

Takođe, i Vesna Zmijanac ima nekoliko stanova u prestonici. U vrijeme najveće popularnosti, krajem osamdesetih i početkom devedesetih, kupila je nekoliko nekretnina, uglavnom na Vračaru, o čemu nikada nije javno govorila. Prema nekim informacijama, ona je vlasnica četiri stana, od kojih dva iznajmljuje podstanarima.