Zabava

“KRUNA JE SAMO DIO MOG ŽIVOTA” Ivana iz Jajca predstavljaće BiH na izboru za najljepšu ženu svijeta (FOTO)

Na izboru Mis BiH za Mis svijeta pobjedu je odnijela Ivana Ladan (21) iz Jajca. Ivana je otkrila kako joj pobjeda nije bila u prvom planu, ali da joj je čast što će na jednom svjetskom izboru predstavljati svoju Bosnu i Hercegovinu.

“KRUNA JE SAMO DIO MOG ŽIVOTA” Ivana iz Jajca predstavljaće BiH na izboru za najljepšu ženu svijeta (FOTO)
FOTO: KLIX/RAS SRBIJA

Nastup na izboru za Mis BiH bio je njen prvi javni nastup, no to je nije spriječilo da odnese pobjedu i titulu najljepše djevojke u Bosni i Hercegovini. Nakon što je proglašena naljepšom bila je zbunjena jer se pobjedi uopšte nije nadala. Ovaj trenutak pamtiće do kraja života, piše Klix.

Posted by Ivana Ladan on Sunday, February 3, 2019

Osjećaj je prelijep i velika je čast, ali i odgovornost te prilika za predstavljanje zemlje u što ljepšem svjetlu. Moji najbliži su presretni zbog mene. Pobjeda mi nije bila u prvom planu, iako sam maštala o njoj. Bilo mi je bitno druženje i nova stečena poznanstva s djevojkama iz cijele Bosne i Hercegovine. No, srećna sam i počašćena što sam dobila priliku da budem predstavnica lijepe Bosne i Hercegovine – kazala nam je mis BiH Ivana Ladan.

Dodala je i kako učešće na izboru za Miss BiH nije bio njen životni san, već je poziv došao sasvim slučajno, pristala je i pobjeda je došla kao lijep završetak ovog, kako kaže, prelijepog životnog iskustva.

Budući da je studentkinja Filozofskog fakulteta na Odsjeku psihologije u Banjaluci većinu svog vremena provodi obavljajući fakultetske obaveze.

Posted by Ivana Ladan on Wednesday, October 9, 2019

– Studentkinja sam četvrte godine psihologije u Banjaluci. Psihologija je moja velika ljubav i nešto čime se želim baviti cijelog života. Slobodno vrijeme volim provoditi u društvu svojih najdražih – rekla je.

Na kraju nam je rekla da joj je cilj ostati ista Ivana sa krunom i bez nje, jer je kruna samo jedan dio njenog života.