Zabava

“KRUNA NAŠE LJUBAVI” Darko Lazić slavi najljepšu vijest sa suprugom Katarinom

Pjevač Darko Lazić i supruga Katarine slave srećne vijesti, par čeka svoje prvo dijete.

Darko Lazić, Katarina Lazić
FOTO: KRISTINAS PHOTO / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Naime, Darko sa bivšom suprugom Anom Sević dobio je kćerku Lorenu, a potom mu je nekadašnja vjerenica Marina Gagić rodila sina Alekseja, dok je Kaći ovo prvo dijete.

Darko i Katarina okupili su svoje najmilije kako bi proslavili vijest o prinovi, ali i otkrili pol bebe, koji za sada nisu željeli da otkriju za javnost.

Oni su saznali da li čekaju dječaka i djevojčicu tako što je pušten dim u roze ili plavoj boji, međutim, to su prekrili za Instagram.

Pročitajte još

Ipak, slavlje u Brestaču trajalo je čitavog dana, te se sve orilo od pjesme zbog vijesti o bebi, a tome su se, pored roditelja, najviše obradovali brat i sestra, Lorena i Aleksej. Lazić je snimio svoje nasljednike kako se igraju po dvorištu i raduju što će dobiti bebu.

Inače, Kaća se oglasila za Blic nakon što je potvrdila da je u blagoslovenom stanju.

Mislim da još uvijek nisam svjesna da ću postati mama, valjda zato što još uvijek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija još jednog člana, kao kruna naše ljubavi – rekla je ona.

– Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo da podijelimo srećne vijesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata – dodao je folker, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu