Sport

KRUPA GOST ŽELJEZNIČARA Stojnić: Očekujem da igrači daju sve od sebe

Fudbaleri Krupe će sutra da budu gosti Željezničara u okviru 8. kola Premijer lige BiH, a novi trener velimir Stojnić nije mogao da preuzme ekipu u nezgodnijem trenutku.

KRUPA GOST ŽELJEZNIČARA Stojnić: Očekujem da igrači daju sve od sebe
FOTO: FK KRUPA/FACEBOOK

Poslije duela na Grbavici uslijediće utakmice sa Zrinjskim kod kuće i Širokim Brijegom na “Pecari”, međutim milsi Krupljana trenutno su okrenutu samo meču na “Grbavici”.

– Nema sumnje da je za nas ovo veoma teržak meč, Željezničar ima odličan tim, dobro je vođen, sjajno su organizovani. Ipak, kada ste u situaciji kao mi nemate izbora nego da tražite spas. Očekujem da svaki igrač da sve od sebe, izgara na terenu, pa šta bude. Samo na taj način možemo da se nadamo dobrim rezultatima i napretku – poručio je Stojnić pred gostovanje Željezničaru.

Prelazni rok još uvek nije gotov, a poznato je da su timu iz kanjona Vrbasa potrebna pojačanja.

– Pred kraj prelaznog roka na tržištu ima igrača sa zvučnijim imenima, ali se u većini slučajeva radi o duže vreme povređenima, za koje je veliko pitanje koliko su trenirali i kako su radili. Treba razmišljati o trenutnoj situciji, ali i o budućnosti, broju dozvoljenih stranac ili mladih igrača koji moraju da budu u protokolu. Sve to je jako kompleksno, ali treba zasukati rukave i raditi – dodao je Stojnić.