Sport

KRUPA IDE U STARU PAZOVU Rivali Čukarički i Dinamo iz Pančeva

Ekipa Krupe će u ponedjeljak da otputuje u trening centar Fudbalskog saveza Srbije, gdje će da odigra dvije prijateljske utakmice.

KRUPA IDE U STARU PAZOVU Rivali Čukarički i Dinamo iz Pančeva
FOTO: N. VIDOVIĆ / FK KRUPA

Protivnici timu iz kanjona Vrbasa u Staroj Pazovi biće superligaš Čukarički iz Beograda, s kojim će da se sastanu u utorak, te srpskoligaš Dinamo iz Pančeva protiv kojeg će igrati u četvrtak, za kada je planiran povratak.

Odlučili smo da i dalje radimo kako bi smanjili pauzu između jesenjeg i proljećnog dijela šampionata, a koja je zaista preduga. Zahvalni smo čelnicima Fudbalskog saveza Srbije što su nam omogućili da radimo u njihovom centru, gdje su uslovi odlični. Takođe zahvalnost dugujemo našim sportskim prijateljima Jovi Grubišiću, privredniku iz Starih Banovaca, Velimiru Katiću, načelniku za sport opštine Stara Pazova i Dragoslavu Vukoviću, koji potiče iz naših krajeva, a ranije je u nekoliko navrata finansirao pripreme našeg kluba – rekao je sportski direktor Krupe Mladen Ilić.

Krupljani su poslije jesenjeg dijela takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske na prvom mjestu, a imaju osam bodova više od drugoplasiranog Rudar Prijedora.