Sport

KRUPA POČELA PRIPREME Na prozivci Šipovac, Arsić i Erak

Fudbaleri Krupe su počeli pripreme za proljećni dio Premijer lige BiH u kojem ih očekuje borba za opstanak.

KRUPA POČELA PRIPREME Na prozivci Šipovac, Arsić i Erak
FOTO:

Prozivku je izvršio je kvartet trenera koji će da vodi ekipu s klupe, a to su Vladimir Ilić, Siniša Mrkobrada, Marko Mazalica i Nebojša Anđelić, a oni su radili sa ekipom od odlaska Velimira Stojnića sa klupe

Najmlađi trener u BiH, ali i regionu, Vladimir Ilić kaže da vjeruje u igrače.

– Imamo kvalitet i snagu da izborimo opstanak, a vjerujemo u ovaj igrački kadar. U posljednjem jesenjem kolu pobjedom protiv Željezničara pokazali smo da imamo potencijal za najviši rang takmičenja, samo treba da vjerujemo u ono što radimo i da se ne plašimo prepreka. Nadam se da ćemo u maju stići do zacrtanog cilja – rekao je Vladimir Ilić.

Na startu priprema sa ekipom je opet mladi krilni napadač Danilo Šipovac, koja iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu trebinjskog Leotara, gdje je igrao na pozajmici.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Stigao je i Aleksandar Erak koji je bio član temerinske Sloge, Feniksa iz Prigrevice, TSC-a iz Bačke Topole, Bečeja i Hajduka 1912 iz Kule, a takođe igra na krilnim pozicijama.

Tu je i bivši centralni bek Borca Vladimir Arsić, koji je u proteklom periodu igrao za GOŠK iz Gabele.

– U skladu s potrebama treba da se pojačamo. Razgovaramo s nekoliko zanimljivih igrača koji bi mogli da podignu nivo kvaliteta u našoj ekipi. Biće novih imena, a postoji mogućnost, ako nas neko u međuvremenu napusti, da tražimo zamjene – dodao je Ilić.

Ekipa će u Krupi na Vrbasu da radi do početka februara kada slijedi odlazak u toplije krajeve, najverovatnije Međugorje.

Na prozivci je bilo 30 fudbalera: Tarik Abdulahović, Vasilije Kolak, David Stjepanović, David Vuković (golmani), Ajdin Redžić, Igor Makitan, Mihael Modić, Nikola Dujaković, Kerim Palić, Miloš Aćimović, Vladimir Jovan Pavlović, Stojan Maksimović, Nikola Mandić, Lazar Nikolić, Miloš Karišik, Emanulah Blažević, Josip Miketek, Stefan Nikolić, Miladin Filipović, Adonis Bilal, Marin Galić, Nemanja Vukomanović, Danilo Šipovac, Džafo Hadžić, Ilija Janković, Slobodan Đekić, Mihajlo Živković, Aleksandar Erak, Ljubinko Tomić i Vladimir Arsić.