Sport

KRUPA U NALETU Milošević: Sjajan start, ali nemamo pritisak da budemo prvi

Fudbaleri Krupe najprijatnije su iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva Republike Srpske i čvrsto drže prvu poziciju.

KRUPA U NALETU Milošević: Sjajan start, ali nemamo pritisak da budemo prvi
FOTO: FK KRUPA

Ekipa iz kanjona Vrabasa je u prvih šest kola ostvarila maksimalan učinak a veliki doprinos dobrim rezultatima dao je i golman Mladen Milošević. Mladi čuvar mreže je dobio šansu i postao standardan, te je u tri meča uspio da sačuva svoju mrežu. Rezultati dobijaju na značaju ako se zna da je ekipa sastavljena od novih igrača i da je Krupa u ovom prelaznom roku dovela 20 novih fudbalera i to veoma mladih.

-Prije svega ovo je bio veliki izazov za stručni štab da sa potpuno novim igračkim kadrom sastavi adekvatan tim za ovu sezonu. Uz naporne pripreme i kontrolne utakmice od strane stručnog štaba nametnuta je disciplina u ekipi i pobjednički mentalitet. S obzirom na jako mlad tim nisam očekivao ovakav start sa maksimalnim brojem bodova u prvih šest kola. Naravno u svaki meč ulazimo da pobijedimo i možemo u potpunosti da budemo zadovoljni trenutnom situacijom. Priželjkivali smo pobjede i radili da ih ostvarimo tako da smo sad želimo da nastavimo u istom ritmu.

U narednom sedmom kolu u goste im dolazi ekipa Tekstilca. Oni su između dva kola promijenili trenera. Otišao je Mile Lazarević a došao Dario Purić. Upravo je za ovaj klub branio Milošević u prošloj polusezoni. Tu je još nekoliko igrača koji su nosili dres ekipe iz Dervente.

– Sada nam dolazi ekipa Tekstilca. Bez obzira na njihov lošiji start u sezoni, nema opuštanja. Svjesni smo da protiv svakog rivala moramo da pružimo maksimum ako želimo da dođemo do tri boda. Imaju dobar tim i svakako kao bivšem klubu želim im uspjeh i sreću u nastavku prvenstva, ali ću sa svojim saigračima sigurno uraditi sve da da ostvarimo trijumf- jasan je Milošević.

FOTO: FK KRUPA
FOTO: FK KRUPA

Mladi čuvar mreže ističe da trenutno nije opterećen budućnošću.

– Što se mene tiče prezadovoljan sam posvećenosti kluba prema meni a i ostalim igračima. Za budućnost imam ambiciozne ciljeve ali svakako nije trenutak da pričam I mislim na to. U potpunosti sam fokusiran na svoje trenutne obaveze u Krupi, moje je da vrijedno radim i napredujem svaki dan te da napredujem a siguran sam onda da rezultati neće izostati kao ni dobra karijera.

Uprkos odličnom startu u Krupi nisu promijenili ambicije.

-Kao sto sam naveo disciplina i pobjednički mentalitet su uvijek tu, u svakom meču idemo na pobjedu. Do kraja prvenstva ima još mnogo da se igra. Nemamo pritisak da moramo biti prvi a ako se desi da na kraju budemo svakako će uprava donijeti adekvatnu odluku u tom momentu šta je najbolje za klub. Ekipa ide iz utakmice u utakmicu sa željom da nastavi uspješan niz koji smo ostvarili.

Prihvati notifikacije