Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KRVAVI PIR MONSTRUMA Brutalno ubio tri osobe, pucao supruzi u grudi, pa se ubio nasred parka

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Dragoslav Jovanović (25), monstrum iz Surčina, pucao je u suprugu Teodoru Jovanović (25) istog dana kada je policiji prijavljen nestanak Neđe Šubare (42), njegove majke Darinke Šubare (75) i tetke Milje Petković (80). Kada ih je tačno, uz pomoć saučesnika, ubio i bacio u septičku jamu na placu njegovog oca Ljubomira Jovanovića Staklenog, utvrdiće obdukcija. Za sada je poznato da su tijela pronađena u poodmakloj fazi raspadanja, što znači da su u jami bila nekoliko dana.

Kako je krenuo Jovanovićev krvavi pir za sada nije sasvim poznato. Policija istražuje kako je došlo do stravičnih zločina koje je ovaj dvadesetpetogodišnjak počinio u samo nekoliko dana.

Ono što je za sada poznato, motiv trostrukog ubistva bio je novčani dug koji je Šubara imao prema Jovanoviću. Naime, Jovanović je Šubari, sa kojim je poslovno sarađivao, dao stan na Novom Beogradu a da mu Šubara zauzvrat da “mercedes” i ostatak novca. Međutim, Šubara mjesecima nije vraćao dug i Jovanović je sa pomagačima usred noći upao u kuću, u kojoj je Šubara živio sa majkom Darinkom i tetkom Miljom, mučio ih, tukao, a potom i ubio. Njihova tijela je, uz pomoć saučesnika, automobilom prevezao do placa svog oca na kom je, u jednom dijelu, on držao kafić, a u drugom koji je bio zapušten i zarastao u šiblje i travu bacio u septičku jamu!

Kako saznaje Blic, ubijeni su pronađeni u svojim pidžamama, što ukazuje da su ubijeni usred noći. Oko vrata ubijenih žena bili su vezani kanapi na čijim krajevima su se nalazili betonski blokovi. Njihova tijela pronađena su u septičkoj jami, licem okrenutim ka vodi.

Foto: Privatna arhiva

Koliko dugo je prošlo od trenutka kada je Jovanović sa tri saučesnika, koji su dan nakon otkrivanja zločina uhapšeni, do trenutka kada je Jovanović napao i pucao u suprugu, za sada nije poznato, ali je jasno da je istog dana, 10. juna, kada je policiji prijavljen nestanak Neđe, Darinke i Milje, Jovanović presreo svoju suprugu Teodoru na ulici na Novom Beogradu.

Jovanović je tada Teodoru, koja ga je dva mjeseca ranije prijavila za nasilje u porodici i napustila ga, molio da zajedno krenuo do tržnog centra u šoping i pomire se, međutim ona to nikako nije htjela. Jovanović je tada poludio i nasred ulice i pred njihovim jedanaestomesečnim djetetom, koje se nalazilo u kolicima, Teodori iz “revolvera” pucao dva puta u grudi i jednom u ruku. Nesrećna djevojka pala je na zemlju, a Jovanović je, vjerovatno misleći da ju je ubio, počeo da bježi. Međutim dva policajca bila su u blizini kada je došlo do zločina i jedan je odmah pojurio za naoružanim muškarcem, a on je samo odjednom stao i sebi pucao u glavu.

Jovanović i Teodora su hitno prevezeni u Urgentni centar, međutim četiri dana kasnije Dragoslav je preminuo. Teodora se nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju, dok je brigu o njihovom djetetu, koje je prisustvovalo zločinu, preuzela Teodorina majka.

Uhapšeni pomagači

Zbog saučesništva u trostrukom ubistvu policija je uhapsila Lazara D. (22), Miloša S. (31) i Nikolu Č. (20). Prema saznanjima Nikola Č. je Jovanoviću pomagao poslije izvršenog krivičnog djela.

Njima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i oni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO