Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Kum i drugari su se OVAKO našalili sa BUDUĆIM MLADOŽENJOM (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Bojan Horvat Horz/Facebook

Šala koju umiju da nam prirede prijatelji često nas ostavi bez riječi, pogotovo kada se radi o ispraćaju u bračne vode. Iako kod nas momačke večeri nisu na nivou holivudskih filmova, jedan Nikola je na veoma zanimljiv način ispraćen u brak od strane svojih najboljih prijatelja.

Prijatelji Nikole iz Koprivnice u Hrvatskoj, riješili su da na originalan način obilježe stupanje u brak svog prijatelja, pa su se dogovorili da za potrebe toga zakupe bilbord ma kome su uz lik svog drugara, ostavili i jednu poruku.

– Još jedan će uskoro uploviti u bračne vode… Nedostajaćeš nam, Nikola! Tvoja ekipa – napisali su oni.

Bilbord na kojem se vidi kako Nikola šeta dokom ka moru, postavljen je u ulici Ante Starčevića, u kojoj on ne živi, bilbord vidi svaki put kada ide i kada se vraća sa posla. Njegov kum, Bojan Horvat, kaže da je mladoženja dobro podnio šalu.

–  Ideja je moja, a svi u društvu su je prihvatili. Sliku smo skinuli s Nikolinog fejsbuk naloga. Znamo da je tajanstven i stoga smo njegovu svadbu koja je rezervisana za jun najavili na pomalo “sramežljiv” način, da ga previše ne eksponiramo – rekao je on u intervjuu za 24sata.hr.

Prema njegovim rikečima, bilbord su zakupili na dvije nedjelje i to zadovoljstvo ih je koštalo 1.000 kuna, odnosno, 15.800 dinara.

– U prvi tren sam bio malo uplašen kakva će biti njegova reakcija, ali znao sam da neće biti previše burna, jer prijateljstvo je jače od sitnih šala. Oduševljen je plakatom, jer na njemu nema ništa što bi otkrilo njegov identitet široj javnosti – istakao je kum Bojan.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO