Zabava

Kupio joj bijesan auto, plaća joj i stan: Pobjednica "Zadruge" u vezi sa OŽENJENIM PINK PANTEROM?

Pobjednica rijaliti programa "Zadruga" Iva Grgurić, navodno je u vezi sa "pink panterom", prenose domaći mediji.

Kupio joj bijesan auto, plaća joj i stan: Pobjednica "Zadruge" u vezi sa OŽENJENIM PINK PANTEROM?
FOTO: REDTV/YOUTUBE

Kako dalje prenose mediji, on je poznat po tome što je sa ostalim članovima ove kriminalne grupe 15. aprila 2007. godine u dva automobila marke “audi” uletjelo u šoping mol u Dubaiju i opljačkao zlataru, a ta akcija se i dan-danas prepričava.

Pobjednica rijalitija “Zadruga 3”, prema navodima Kurira, dobro je upućena u život ovog pljačkaša, a ne smeta joj čak ni to što je oženjen. Kako piše pomenuti portal, njih dvoje su posljednjih osam mjeseci zajedno, ali ona to krije od javnosti. Iva se navodno na društvenim mrežama snimala u “ferariju” koji je u vlasništvu ovog pljačkaša, prenose domaći mediji.

Pročitajte još

Starleta je navodno od svog partnera dobila i “mercedes e kupe”, a plaća joj i mesečnu rentu za stan u A bloku. Tu su i luksuzna putovanja koja on finansira, firmirana garderoba, ali zajedničkih fotografija nema ni na vidiku, prenosi pomenuti portal. Iva na društvenim mrežama prikazuje luksuzan način života, ali zato dobro krije ko to finansira. Otkako je raskinula vezu s Filipom Đukićem, ona izbegava da u javnosti govori o svom ljubavnom životu:

– Šta to koga ima da interesuje s kim sam ja u vezi. Meni je važno da mi je lijepo – poručila je ona ljetos za medije.

Prihvati notifikacije