Zabava

KUPUJETE BEZ POTREBE? Ova četiri horoskopska znaka tako lako padaju na reklame

Postoje određeni horoskopski znakovi koji vole da kupuju i ono što im ne treba pa se za njih kaže da su laka meta propagande.

KUPUJETE BEZ POTREBE? Ova četiri horoskopska znaka tako lako padaju na reklame
FOTO: SHUTTERSTOCK

Evo ko je u pitanju:

Ovan

Lak ste plijen medijskih obmana, posebno ako je riječ o automobilima, tehnici i alatu. Aktivni ste i nestrpljivi pa nemate volje ni vremena za provjeravanje smisla primljenih poruka. Tvrdi li propaganda ono u šta već vjerujete? Vas to ne zanima već automatski prihvatate sve kao istinu. Proizvođač koji zadobije vaše povjerenje stiče važnog saveznika jer ste skloni agresivno da nametnete drugima marke koje vam se sviđaju.

Ribe

Smatra se da na pripadnike ovog horoskopskog znaka može lako da se utiče. Vaši stavovi satkani su od osjećaja pa ste idealna meta za manipulatore. Na vas najjače djeluju reklame sa primesom romantike i mistike. Prijatna melodija, igra svjetla i sjenke, zavjesa koja leluja na povetarcu, čipkasta odjeća i nježni zagrljaji navešće vas da kupite bilo šta. Najveća slabost su vam kozmetički preparati.

Rak

Najviše vas golicaju reklame o vašim klasičnim prioritetima – kući, zdravlju, porodici i djeci. Prihvatićete poziv da kupite sve što u sebi ima reč “domaće”. Propagandne poruke koje će vas najlakše slomiti su koje bude strah ili krivicu. Vaša naglašena empatija navodi vas da kupite proizvod ma koliko da vam ta stvar ne treba.

Bik

Ne odolijevate reklamiranju namirnica pa ćete među prvima probati novu vrstu testenine i uvjeriti se u kvalitet vina koji se reklamira. Lako vas je provući i oglašavanjem namještaja. Prizor udobne fotelje i kauča, posebno ako je na reklami zgodna žena, natjeraće vas da što prije kupite proizvod. Obećanje poklona kupcima ili oznaka “dva po cijeni jednog” još su neki trikovi koji nepogrešivo djeluju na Bikove, piše Noizz.rs.