Banjaluka

Kutak za poseban trenutak na "Zimzobalu": Praznična pošta, mjesto za fotkanje i radionica za djecu

Preduzeće "Pošte Republike Srpske" dio je ovogodišnje manifestacije "Zimzobal" u Banjaluci, te će građanima u Parku Petar Kočić biti dostupni praznična "Pošta" i kutak za fotografisanje.

Kutak za poseban trenutak na "Zimzobalu": Praznična pošta, mjesto za fotkanje i radionica za djecu
FOTO: V. ŠEVČUK/GRAD BANJALUKA

Praznična “Pošta” biće otvorena svakog dana od 11.00 do 19.00 časova, a pružiće uslugu prodaje razglednica sa motivom Banjaluke, prazničnih čestitki, prodaju poštanskih maraka, baterija, telefonskih aparata, tehničkih uređaja punjača, slušalica, knjiga i instant-srećki “Lutrije Republike Srpske”.

Pročitajte još

– Kutak naše “Pošte”`” ukrasiće uređena telefonska govornica i poštansko sanduče, a namijenjen je za pravljenje najljepših fotografija tokom “Zimzobala” – saopšteno je iz ovog preduzeća.

Posebnu zanimljivost Banjalučanima i gostima tokom praznika prirediće šalter “Pošte” u dekorisanom objektu na istoj lokaciji.

Za ovu priliku “Pošte Srpske” su u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom Banjaluka pripremile i dvije kreativne radionice namijenjene djeci, koje će biti održane u ponedjeljak, 11. decembra, te 14. decembra, od 12.00 do 13.00 časova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije