Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“LAŽ” Kija se zatvorila u stan i negira da je NAPALA SLOBU

Zabava
Autor:

Foto: P. Dimitrijević/RAS Srbija

Kristina Kija Kockar danas je glavna tema svih domaćih medija, nakon što je njen bivši suprug Slobodan Radanović jutros oko pet časova pozvao policiju, jer se pjevačica prvo pojavila ispred njegovog stana u alkoholisanom stanju, a potom i fizički nasrnula na njega. Ona ipak uporno negira da se ovaj incident dogodio i tvrdi drugačije.

Kristina Kockar već dva puta se oglasila na svojim društvenim mrežama, gdje je navela, uprkos saznanjima Blica, da je veče provela sa drugaricama, nakon čega je mirno otišla kući.

Kako je izvor iz MUP-a potvrdio, Kijina priča nije istinita, s obzirom na to da do incidenta zaista jeste došlo, te je policija morala da reaguje, a hitna pomoć odvela je Kockarevu na trežnjenje.

Ona je ipak, uprkos svemu tome, na svom Instagram nalogu napisala “laž”, a potom je objavila još jednu priču na kojoj je takođe navela da “nema priče”.

– Pustite me sa pozivima i novinarima ispred stana, nema priče – napisala je ona.

Da je ova priča istinita svjedoče i tvrdnje Slobe Radanovića, koji je danas potvrdio da ga Kija zaista jeste napala.

Naime, novinarka naše redakcije van kamera dobila je priznanje da je pjevač zaista morao da pozove policiju. On je deset minuta kasnije promijenio priču, te je kada se kamera upalila, rekao da “ne zna o čemu svi danas govore”.

Na pitanje kako je moguće da je promijenio mišljenje za deset minuta, Sloba je kratko odgovorio: “Razbudio sam se”.

Podsjetimo, prilikom incidenta koji se dogodio u ranim jutarnjim časovima, Sloba i Kija zadobili su lakše tjelesne povrede u vidu crvenila i ogrebotina na vratu. Kija se takođe žalila na bol u butini.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO