Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LAŽNA GATARA OJADILA TAKSISTU Danima dolazila na vrata, pa upala sa pomagačima i odnijela 170.000 EVRA

Hronika
Autor:

Foto: Profimedia

Policija je uhapsila C. Đ. (34) zbog sumnje da je, zajedno sa još dvije osobe, upala u stan taksiste Skendera T. iz Zemun polja i ukrala mu čak 170.000 evra. Kako Srpski telegraf saznaje, osumnjičena je neko vrijeme tipovala stan ovog muškarca, lažno se predstavljajući kao gatara.

– Osumnjičena se tereti da je sa još dvije saučesnice kobnog dana upala u stan pomenutog taksiste i iz njegovog ormara ukrala čak 170.000 evra koje je tamo čuvao. Taksista je ubrzo po dolasku u stan uvidio da mu je novac ukraden i cijeli slučaj prijavio policiji. Policija je ubrzo pokrenula istragu i uhapsila C. Đ, koja se sumnjiči za provalu u stan – kaže izvor Srpskog telegrafa.

– Kobnog dana ona je muškarcu zakucala na vrata, nudeći mu svoju pomoć u vidu gatanja. Rekla je da posjeduje izvjesne vidovnjačke sposobnosti, te da može da mu proriče sudbinu, ali i da skine crnu magiju – kaže sagovornik.

Pretpostavlja se da je osumnjičena zapravo želela da izvidi situaciju kako bi ona i njeni saučesnici što bolje pripremili teren i ostavili što manje tragova iza sebe.

Negirala krivicu

Osumnjičena je u petak na saslušanju u tužilaštvu negirala krivicu.

– Rekla je da nema veze sa pomenutim slučajem i da nije uzela nikakav novac od žrtve. Njoj je nakon saslušanja ukinuto zadržavanje i puštena je na slobodu. Tokom istrage biće utvrđeno i odakle pomenuti novac taksisti, kao i zašto ga je čuvao u stanu. Riječ je o većoj svoti novca, te se postavlja pitanje zašto ga žrtva nije čuvala u banci – dodaje sagovornik.

– Moj sin je trenutno na poslu, nemamo šta da kažemo o ovome što se desilo. Prijavili smo gdje je trebalo i oni rade svoj posao – rekla je majka taksiste kroz zatvorena vrata kada su novinari pokušali da stupe u kontakt sa Skenderom.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO