Sudbine

LAŽNI HIRURG UNAKAZIO ŽENE Knežević otkrio koliko novca su Severina, Ana Korać, Andreana Čekić iskeširale za operacije

Sava Knežević (23), maser iz Batajnice i njegova majka Danijela (49), cvjećarka, uhapšeni su juče zbog nadriljekarstva. Knežević se, naime, sumnjiči da je osakatio na desetine ljudi lažno se predstavljajući kao plastični hirurg.

LAŽNI HIRURG UNAKAZIO ŽENE Knežević otkrio koliko novca su Severina, Ana Korać, Andreana Čekić iskeširale za operacije
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Mnoge javne ličnosti reklamirale su ga na svojim društvenim mrežama, a za uzvrat su dobile razne besplatne tretmane, ne sluteći da se radi o maseru iz Batajnice, koji se lažno predstavlja.

Prije nekoliko godina lažni hirurg je za magazin “VIP” komentarisao i izgled pripadnica estrade, koje su zarad ljepote otišle pod nož i otkrio koliko novca su dale za te zahvate, piše Blic.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

 Operacije: 9.000 evra

– Kada je riječ o Severini Kojić, ako izuzmemo stari silikon u usnama, za sve ostalo se može reći da je manje-više perfektno odrađeno. Tu je očigledno da je rađen i lifting lica, odnosno jagodice, botoks, nos je malo korigovan, kao i vilica. Što se tiče Severine, ja bih joj jedino izvadio silikon iz usana i reparirao nekim prirodnim materijalom kao što je hijaluronski filer. Siguran sam da bi to sasvim lijepo izgledalo.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Operacije: 8.000 evra

– Kada je o Aleksandri Prijović riječ, tu je očigledno bilo posla. Ipak, sve je urađeno sa mjerom. Ona je malo regulisala veličinu usana, vilica je konturirana zajedno sa bradom, jagodicama je dat volumen. Grudi su i više nego očigledno silikonske, a takođe je poradila i na liniji, pa je sve negde leglo na svoje mjesto. Što se tiče Aleksandre, poradio bih na konturama lica.

FOTO: ANA KORAĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT
FOTO: ANA KORAĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

Operacije: 9.000 evra

– Anu Korać opisuje riječ volumen u svakom smislu! Jagodice koje su toliko uvećane da su u disproporciji s ostatkom lica, gornja usna neadekvatnog oblika i veličine. Grudi takođe u disproporciji sa korpusom. Savjetovao bih Anu da smanji sve što se smanjiti može na neku pristojnu veličinu, jer prenaglašeni atributi su odavno prestali da budu ideal ljepote. Sklad i proporcija su ono što nedostaje Koraćevoj.

FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA
FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA

Operacije: 6.000 evra

– Andreana Čekić je najviše promjena napravila u konturisanju lica. Usne su u proporciji sa licem, urađeno je konturiranje jagodica i lifting te regije, kao i vilica i nos. Ipak, sve je u skladu i proporcije su korektne. Međutim, i Andreanu bih svrstao u kalup , odnosno sve djevojke koje žele da postanu klonovi porodice Kardašijan.

Prihvati notifikacije