Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Legendarni Pančev pričao o Zvezdi i Dinamu, a izjavom o Modriću IZNENADIO Hrvate

Sport
Autor:

Foto EPA GEORGI LICOVSKI

Legendarni napadač Crvene zvezde i reprezentacije Jugosavije Darko Pančev dao je opširan intervju zagrebačkom “Večernjem listu” u kojem je pričao o brojnim temama.

Sjajni napadač je istakao da je plasman Crvene zvezde i Dinama u Ligu šampiona veliki uspjeh kada se znaju moderni svjetski tokovi.

– Gledao sam utakmicu Zvezde protiv Bajerna i, naravno, sjetio se naših utakmica sa Bavarcima. Drugo vrijeme, drugačiji kvalitet i drugi odnos snaga. Sa obzirom na to kakvo je stanje u ligama na našem području i na to koliko je novca sada potrebno da bi se napravila jaka ekipa, Zvezdini su rezultati odlični, a o treneru Vladanu Milojeviću imam visoko mišljenje. Ne želim gledati navijački i favorizovati Zvezdu jer smatram da je Dinamo na ovom području najkonstantnija ekipa po rezultatima. Trenutno, te dvije ekipe imaju najbolje sastave, iako moram napomenuti da je i Partizan polako počeo graditi dobar tim – istakao je Pančev.

FOTO: ANTONIO BAT/EPA

Makedonski napadač je iznenadio hrvatske novinare koji su ga pitali da li je Luka Modrić najbolji igrač u istoriji Balkana.

– Uspjeh Hrvatske je veliki. Ali sa obzirom na kontinuitet reprezentacije, taj me uspjeh i nije toliko iznenadio. Mišljenja sam da je fudbal generalno u i da je sve manje velikih timova i velikih igrača. Mislim da su Evropsko prvenstvo 2016. i Svjetsko prvenstvo 2018. bili među najnekvalitetnijim takmičenjima. Što se tiče Modrića, on jeste veliki igrač među najboljima. Mislim da on nije ni najbolji hrvatski igrač u istoriji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio poručio je Pančev.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO