Sport

LEOTAR DOČEKUJE SLOBODU Krunić i Čolić složni: Pobjeda jedini cilj

Fudbaleri Leotara će u subotu da ugoste tuzlansku Slobodu u okviru 13. kola Premijer lige BiH.

LEOTAR DOČEKUJE SLOBODU Krunić i Čolić složni: Pobjeda jedini cilj
FOTO: FK LEOTAR

Iz Trebinjskog kluba ističu da bi im trijumf u tom susretu donio mirnu situaciju, a uzdaju se i u tradiciju.

– U goste nam dolazi veoma ozbiljna ekipa, koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala da se na njihove igre i rezultate mora obratiti posebna pažnja. Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu na tabeli i poslije Zrinjskog su primili najmanje golova u ligi. Imaju nekoliko dobrih pojedinaca i dobrog trenera koji je sve to uklopio i postigao dobre rezultate. Tradicionalno, oni igraju veoma čvrsto, ali isto tako mi na „Policama“ imamo dobru tradiciju protiv njih. Imamo pozitivnu atmosferu i dobre rezultate u posljednjih pet utakmica, te želimo da tako ostane i nakon susreta sa Tuzlacima. Očekujem i podršku publike, koja je mnogo bitna, jer pobjedom dolazimo u „lagodnu“ situaciju pred dalji tok prvenstva – rekao je Krunić.

Desni bek David Čolić smatra da trijumf neće izostati ukoliko ekipa ponovi borbenost iz meča sa banjalučkim Borcem (1:1) u proteklom kolu.

– Atmosfera u ekipi je veoma dobra nakon niza dobrih rezultata. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo nakon susreta sa Borcem i sada su nam sve misli usmjerene na utakmicu sa Slobodom. Pokušaćemo da ponovimo pristup koji smo imali do sada na našem stadionu i siguran sam da u tom slučaju naša pobjeda neće doći u pitanje ni jednog momenta – istakao je Čolić.

Prihvati notifikacije