Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“LEŽAO JE U LOKVI KRVI” Potresna ispovijest oca motoriste kojeg je POKOSIO AUTOMOBIL

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/ Facebook

Motociklista Nikola Radulović (21) iz sela Miloševac poginuo je u četvrtak oko 19 časova na Carigradskom putu između Velike Plane i Smedereva, kada ga je pokosio vozač “mercedesa”.

Nesreću je navodno skrivio vozač automobila koji nije poštovao prvenstvo prolaza kada je sa sporednog pokušao da se uključi na Carigradski put, kojim se kretao nesrećni mladić svojom “jamahom”.

Smrt mladog bajkera, koji je i otac trogodišnjeg djeteta, zavila je u crno porodicu Radulović. Njegov otac Jovan jedva je skupio snage da za Kurir ispriča šta se desilo kobne večeri.

– Nikola se vraćao kući od druga. Stao je usput na benzinsku pumpu, sipao gorivo i nastavio u Miloševac, gdje inače živimo. Nekoliko stotina metara dalje udario ga je crveni “mercedes”, koji se sa lokalnog puta prekriven tucanikom uključivao na Carigradski put. Od udarca, Nikola je pao sa motora na kolovoz i ostao da leži u lokvi krvi. Ljekari nisu mogli da mu pomognu jer je preminuo na mjestu nesreće – ispričao je neutješni otac.

On dodaje da je Nikola bio dobar vozač i da nikada nije skrivio nikakav udes.

– Nije imao nikakve poroke. Volio je motore i vozio ih je od svoje 15 godine. Put na kome je izgubio život nema nijedan saobraćajni znak, a sama raskrsnica je veoma opasna. Pitam ovu državu, koliki je to trošak kad dosad nisu uspjeli da obezbjede to mjesto – kaže sagovornik.

On dodaje da je Nikola iza sebe ostavio suprugu, dijete, brata, roditelje i mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

– Za deset dana trebalo je da proslavimo unučetu rođendan. Dogovarali smo se, Nikola je imao svoje planove koje sada, nažalost, nikada neće ostvariti. Radio je kao varilac u “Goši “, skoro je dobio ugovor za stalno zaposlenje. Podigao je kredit i kupio kola – rekao je Jovan Radulović.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO