Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LICEM PAO NA DRVO Nikola Kojo se povrijedio na snimanju filma, odmah PREBAČEN U BOLNICU

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Youtube

Glumac Nikola Kojo završio je u bolnici u Zagrebu nakon što se na snimanju okliznuo i pao na oboreno drvo, saznaje Blic.

Tokom snimanja kadrova jurnjave kroz šumu, Nikola Kojo se okliznuo i licem pao na oboreno drvo. On je odmah prevezen u Zagrebačku bolnicu, gdje ga je sačekao tim specijalista kako bi izvršili preglede glave. Kojo za Blic kaže da se osjeća dobro.

– Čekam pregled kod doktora. Mislim da nije ništa strašno. Doktor će mi sve reći – rekao je kratko za Blic Nikola Kojo.

Prema saznanjima, kada je završio na zemlji, cijela ekipa je skočila da mu pomogne i odmah ga odvezla u bolnicu.

– Sve je teklo kako treba. Kojo je veliki profesionalac, međutim, tokom jurnjave nije vidio oboreno drvo. Pao je i povrijedio se. U trenutku smo mislili da je polomio nešto. Tako je i on mislio, pa smo ga odmah odvezli do bolnice da bi mu snimili glavu. Kako se radi o akcionoj komediji, kadrovi gdje se trči su sastavni dio scenarija, pa se ovakve situacije donekle mogu predviditi – kaže naš izvor koji se zadesio na samom snimanju, i dodaje da je na svu sreću riječ o lakšoj povredi.

Inače, nakon slovenačkog i dva američka, ovim filmom reditelja Stanislava Tomića, Kojo će izazvati oduševljenjem publike s obzirom na to da se radi o komediji. U filmu koji prati avanturu tamburaškog sastava “Aveti ravnice“, koji je lažno optužen za krađu skupocijenog kulena, pored Nikole Koje koji tumači Martina, člana ozloglašenog benda “Bitange“, igraju i Hristina Popović, Tijana Pečenić i Momčilo Otašević.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO