Zabava

LICEM PAO NA DRVO Nikola Kojo se povrijedio na snimanju filma, odmah PREBAČEN U BOLNICU

Glumac Nikola Kojo završio je u bolnici u Zagrebu nakon što se na snimanju okliznuo i pao na oboreno drvo, saznaje Blic.

LICEM PAO NA DRVO Nikola Kojo se povrijedio na snimanju filma, odmah PREBAČEN U BOLNICU
Foto: Screenshot Youtube

Tokom snimanja kadrova jurnjave kroz šumu, Nikola Kojo se okliznuo i licem pao na oboreno drvo. On je odmah prevezen u Zagrebačku bolnicu, gdje ga je sačekao tim specijalista kako bi izvršili preglede glave. Kojo za Blic kaže da se osjeća dobro.

Čekam pregled kod doktora. Mislim da nije ništa strašno. Doktor će mi sve reći – rekao je kratko za Blic Nikola Kojo.

Prema saznanjima, kada je završio na zemlji, cijela ekipa je skočila da mu pomogne i odmah ga odvezla u bolnicu.

– Sve je teklo kako treba. Kojo je veliki profesionalac, međutim, tokom jurnjave nije vidio oboreno drvo. Pao je i povrijedio se. U trenutku smo mislili da je polomio nešto. Tako je i on mislio, pa smo ga odmah odvezli do bolnice da bi mu snimili glavu. Kako se radi o akcionoj komediji, kadrovi gdje se trči su sastavni dio scenarija, pa se ovakve situacije donekle mogu predviditi – kaže naš izvor koji se zadesio na samom snimanju, i dodaje da je na svu sreću riječ o lakšoj povredi.

Inače, nakon slovenačkog i dva američka, ovim filmom reditelja Stanislava Tomića, Kojo će izazvati oduševljenjem publike s obzirom na to da se radi o komediji. U filmu koji prati avanturu tamburaškog sastava “Aveti ravnice“, koji je lažno optužen za krađu skupocijenog kulena, pored Nikole Koje koji tumači Martina, člana ozloglašenog benda “Bitange“, igraju i Hristina Popović, Tijana Pečenić i Momčilo Otašević.