Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“LIJEP KAO SAN” Srpkinje se zbog TURSKOG BREDA PITA zalijepile za male ekrane (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Youtube

Stigla je nova turska serija. U pitanju je sapunica “Ljubav iz osvete”. Glavne zvijezde su dobro poznata lica domaćoj publici, Tuba Bukujstun i Kivanč Tatlitug, popularni turski Bred Pit.

Talitug je igrao Mehmeta u seriji “Gumuš” ili kao Behlula u “Zabranjenom voću”.

Dobra gluma i izgled modela učinili su ga miljenikom ženskog dijela publike. A onda su 2016. žene zbog njega pale u očaj!

Kivanč se tada u Parizu oženi modnom stilistkinjom Bašak Dizer sa kojom je prije braka dvije godine bio u vezi.

Ženu svog života turski glumac sreo je na poslu, na snimanju “Zabranjenog voća”. “Ona je ta”, pomislio je, a kada je trebalo da ozvaniči vezu sa njom, riješio je da to bude na intimnoj ceremoniji.

View this post on Instagram

#kivanctatlitug mavi yaz

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@tatlitug) on

Na vjenčanju, na zaprepašćenje mnogih, nije bilo njegove majke za koju se pisalo da se oštro protivi sinovljevoj odluci da sklopi brak sa Bašak.

– Snaja, dakle, nije po mjeri svekrve – pričalo se, da bi ona neposredno nakon vjenčanja to demantovala. Kako je objasnila, važan događaj u životu svog sina propustila je jer nije imala vremena da organizuje put do Pariza, a prije svega zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Dobar sin Kivanč je obezbijedio video prenos svadbe pa je njegova mama indirektno ipak, ispratila svečani čin, a potom i slavlje.

Bašak nije oduševila svekrvu, ali se mnogima dopada. Hvali se i njen modni rad, a i izgled pa ona i njen supruga važe za najljepši par sa Bosfora.

Ljubav su krunisali rođenjem sina i uprkos pritisku koji im donose njihove javne profesije imaju brak za poželeti.

O Kivanču smo čitali i da je pripit u avionu spopadao Kobija Brajanta, da je tražio milionski honorar za ulogu u “Sulejmanu veličanstvenom”, a dosta toga se pisalo i o Tubi, popularnoj Asi iz istomimene serije.

Najveća afera koja ju je zadesila bila je zbog spornog očinstva nad njenim bliznakinjama. Publika u Turskoj bila je uvjerena da je glumica djecu dobila sa kolegom iz serije, Muratom Jildirimom, ali je ona to negirala.

Prema njenim riječima, otac njenih kćerki je njen bivši suprug Onur Sajlak.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO