Digitalna Srpska

LIJEP, STILIZOVAN I PAMETAN - SMART WATCH Nezaobilazan i praktičan detalj koji će upotpuniti svaki stil

Popularnost pametnih satova već neko vrijeme raste među ljubiteljima korisnih i interesantnih gadžeta, ali i među onima koji cijene lijepe i stilizovane detalje.

LIJEP, STILIZOVAN I PAMETAN - SMART WATCH Nezaobilazan i praktičan detalj koji će upotpuniti svaki stil
FOTO: M:TEL

Pametni satovi su odlična dopuna svim funkcionalnostima vaših pametnih telefona, a nude pregršt pametnih opcija koje će vam olakšati svakodnevicu.

Zahvaljujući unaprijeđenom modernom dizajnu pametne satove sve češće viđamo i kao nezaobilazne modne dodatke. Dizajnirani tako da izgledaju ujedno i sportski i elegantno, a  moguće ih je uklopiti u gotovo svaki stil.

Možete ih pronaći s gumenim, kožnim i metalnim narukvicama, te postoje i oni čije je narukvice moguće mijenjati u zavisnosti od modne kombinacije. A moguće je izmjeniti ekran vašeg pametnog sata, tako da isti sat može da poprimi izgled klasičnog sata na kazaljke, ali i sportskog digitalnog sata u zavisnosti od toga koji stil birate.

Pored atraktivnog izgleda, pametni satovi, u zavisnosti od vrste i proizvođača, mogu vam omogućiti da primate pozive, poruke, da komunicirate s drugima, a da ne potežete svaki put za telefonom. Na ekranu pametnog sata možete provjeriti različite notifikacije i odlučiti da li su važne, odnosno da li ćete nastaviti komunikaciju putem telefona.

FOTO: M:TEL
FOTO: M:TEL

Takođe, pametni satovi pružaju mogućnost praćenja različitih fizioloških parametara korisnika, što vam omogućava dobijanje niza personalizovanih zdravstvenih fitnes informacija.

Preporuka kompanija m:tel su vrhunski Samsung i Huawei satovi koji, pored atraktivnog dizajna, nude pregršt pametnih opcija koje će vam olakšati svakodnevicu. A obradovaće vas činjenica da svi korisnici kompanije m:tel mogu nabaviti svoj idealan pametni sat, i to na 24 rate u iznosu od 15,41 KM do 30,92 KM mjesečno, u zavisnosti od modela, uz početnu jednokratnu uplatu.

A.E.