Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LIJEPA BLOGERKA U CENTRU AFERE Javnost bruji da je istovremeno bila u vezi sa hrvatskim tajkunom i TENISEROM

Zabava
Autor:

Foto: zorannah/instagram/screenshot

Srpski i hrvatski mediji već nedjeljama pišu o tome da je blogerka Zorana Jovanović Zorannah u emotivnoj vezi sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, a sada su se pojavile nove informacije da je, kako se navodi, njihova romansa prekinuta zbog prevare.

Zorana Jovanović je, navodno, u isto vrijeme dok je bila sa Mateom bila u i paralelnoj vezi sa teniserom Damirom Džumhurom, piše magazin “Vip”.

– Zorana i Mateo su neko vrijeme bili prijatelji, a kada su se između njih desile varnice, ona je već uveliko bila u priči sa Damirom. Ipak, prvih nekoliko nedjelja veze bila je okrenuta Mateu i svaki slobodni trenutak koristili su da budu zajedno. Ipak, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezani i dogovorila se da ode na večeru sa teniserom – naveo je izvor ovog lista i dodao:

View this post on Instagram

lazy days ? @loungeunderwear

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

– Dan-dva nakon što se vratila iz Zagreba, izašla je sa Damirom. Našli su se u jednom prestoničkom restoranu i sate proveli zajedno. Tako su se i smuvali. Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i da ne zna šta će biti sa tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila ubijeđena da za njenu vezu ne može da se sazna, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea.

Kako se dalje navodi, kada je Mateo saznao za ovo odlučio je da stavi tačku na vezu sa Zoranom.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO