Zabava

Lijepa voditeljka o RAZVODU S PRVIM MUŽEM: "Nije bilo ljubomornih scena, ni sujete!"

Sanja Kužet uživa u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju.

Lijepa voditeljka o RAZVODU S PRVIM MUŽEM: "Nije bilo ljubomornih scena, ni sujete!"
FOTO: FACEBOOK

Međutim, manje je poznato da je voditeljka prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV „Pink“, Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dječaka, kojem su dali ime Andrija.

Kako piše Objektiv kuma na prvom vjenčanju bila joj je folk zvijezda Lepa Brena. Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca, sve je bilo sređeno kao u bajci.

FOTO:  Z. ILIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: Z. ILIĆ / RAS SRBIJA

– To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su rješili da se vjenčaju – iznio je tada blizak voditeljki tada.

Međutim, nakon godinu dana je uslijedio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima.

Pročitajte još

– Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete.

– Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju vjerujem – rekla je voditeljka za domaće medije, penosi Blic.