Hronika

LIKVIDACIJA KOD NEGOTINA Nakon svirepog zločina, ubice odnijele DOKUMENTA NAJMLAĐE ŽRTVE

Nepoznati počinioci, koji su na imanju Kazimirovića u Jabukovcu svirepo ubili domaćina Raju, njegovu majku, sestru i sestričinu, iz kuće su osim novca najvjerovatnije odnijeli i sva dokumenta žrtve Dragane Jozeljić (53).

LIKVIDACIJA KOD NEGOTINA Nakon svirepog zločina, ubice odnijele DOKUMENTA NAJMLAĐE ŽRTVE
FOTO: E. B./RAS SRBIJA

Kako Blic saznaje, Draganina dokumenta među kojima je i pasoš nisu pronađeni u kući, te se sumnja da su egzekutori tokom premetačine, iz za sada nepoznatih razloga, odnijeli sa sobom i sva dokumenta Rajine sestričine Dragane, najmlađe žrtve zločina.

Pročitajte još

Sumnja se i da su uzeli i novac koji je Raja čuvao u kući, s obzirom da pare nisu pronađene u domu Kazimirovića. Međutim, ubice su nakon ubistva i premetačine napravile kobnu grešku, jer im je prilikom bijega na imanju ispala novčanica od 50 evra.

Ubistva na imanju Kazimirovića, prema do sada poznatim informacijama, počinilo je više osoba, a prema načinu likvidacije jasno je da se radi o profesionalcima.

Istraga je pokazala i da je Raju Kazimirovića i njegovu sestru Ljubinku ubio je isti čovjek. Raja je ubijen sa pet metaka, od kojih su četiri locirana u predjelu stomaka i grudnog koša, a petim je “ovjeren” u glavu, dok je Ljubinka ubijena sa jednim metkom u predjelu usana.

Nesrećna Dragica u svojoj desetoj deceniji života i njena unuka Dragana ubijene su sa po dva metka u glavu, istim oružjem. Na mjestu zločina, međutim, nisu pronađene sve čaure, a nije pronađena ni krv žrtava.

Posebne poteškoće u istrazi predstavljaju to što su tijela pronađena nekoliko dana nakon zločina, što su Kazimirovići živjeli izolovano u zaseoku, ali i to što je Kazimirović bio u zavadi sa velikim brojem ljudi.