Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LJETNJI RED VOŽNJE Od sutra 20 gradskih i prigradskih linija u javnom prevozu

Banjaluka
Autor:

foto Siniša Pašalić / RAS Srbija

Od sutra, 25. maja, javni prevoz putnika u Banjaluci će funkcionisati po ljetnjnjem režimu vožnje,  koji će na određenim pravcima biti prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ukupan broj polazaka koji će građani moći koristiti iznosi oko 800 na gradskim linijama, na prigradskom području preko 150, i više nema restrikcija polazaka u pojedinim dijelovima dana. Prvi polasci će biti od 5.30 časova, a zadnji oko 22.30, u zavisnosti od linije.

– Postupajići po preporuci Instituta za javno zdravstvo, apelujemo da u vrijeme kada radnici koriste prevoz za dolazak na posao i povratak sa posla kući, prevoz ne koriste druge kategorije stanovništva. U cilju zaštite putnika i voznog osoblja od prenošenja virusa, putnici treba da se ponašaju u skladu sa preporukama zdravstvenih institucija, a autobusi će biti kao i do sada redovno dezinfikovani- poručili su iz Grada.

U gradu saobraćaju sljedeće linije: 1, 3, 3B, 6, 8, 9, 9I, 9B, 10, 13, 13A, 13B, 13C, 13P, 14, 14B, 17, 17A, 19, 39.

U prigradskom prevozu saobraćaju autobusi prema Dedić Lokvi, Gornjim Rekavicama, Golešima,  Stričićima, Ljubačevu, Piskavici, Potkozarju, Verićima, Ramićima, Stranjanima, Gradini, Aginom Selu, Bronzanom Majdanu, Ledenicama, Krminama, Slavićki, Krupi na Vrbasu, Kmećanima i Radosavskoj.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO