Zabava

"LJUBAV JE UTICALA NA MOJU KARIJERU" Voditeljka Parova dobila otkaz zbog VEZE SA UČESNIKOM rijalitija (FOTO)

Sada već bivša voditeljka Parova Kristina Iglendža je otkrila sve detalje veze sa sada već bivšim učesnikom Parova, Mladenom Vuletićem.

"LJUBAV JE UTICALA NA MOJU KARIJERU" Voditeljka Parova dobila otkaz zbog VEZE SA UČESNIKOM rijalitija (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM SCREENSHOT

Grupa učesnika Parova, među kojima je i Mladen Vuletić, prije nekliko dana krenula je na produkciju, napustivši luksuznu vilu. U svom tom haosu, rodila se ljubav između Kristine i Mladena koja se nije ispoljavala dok je ona vodila emisiju, već nakon diskvalifikacije Vuletića.

– To se dogodilo vrlo spontano, uopšte mi nije bio interesantan dok sam vodila unutra. Baš mi je bio antipatičan. Tek sam kasnije vidjela da je inteligentan, zanimljiv. Zaljubila sam se u njega i shvatila sam da ne mogu da se kontrolišem u njegovom prisustvu, a znam da moram da budem profesionalna, ipak sam voditeljka. On mi je rekao da se zaljubio u mene čim me je ugledao – rekla je Kristina, a onda je otkrila da više ne sarađuje sa televizijom Hepi:

– Sve je ovo uticalo na moju karijeru, Hepi i ja više ne sarađujemo. Veza se dogodila kada je on izašao. Emocije i pogledi su postojali u toku Parova. U pregovorima sam sa jednom televizijom. Čim se neka vrata zatvore, druga se otvore – otkrila je ona.

Voditeljka ne krije da je oduševljena Mladenom.

– Mladen uopšte nije ženskaroš kada se ugase kamere. Najbolji muškarac koga sam ja mogla da dobijem. Vrlo je pažljiv, divan, drži me kao malo vode na dlanu. Prezanimljiv, prezgodan, sve imam kraj njega – završila je ona za Informer.