Svijet

LJUDI,GDJE ĆE VAM DUŠA! Zaustavili se pored djevojčice koja prosi i onda su OVO URADILI (VIDEO)

Ponekad je malo potrebno da se bude čovjek, a isto tako i nečovjek. Razlika između ova dva pojma je u velika, ali se može sažeti u jendoj rečenici "ako ne možeš da pomogneš, nemoj ni da odmogneš".

LJUDI,GDJE ĆE VAM DUŠA! Zaustavili se pored djevojčice koja prosi i onda su OVO URADILI (VIDEO)
FOTO: LIVELEAK/FACEBOOK

Nažalost, par koji je stao pred jednu djevojčicu odabrao je ovaj drugi put nečovještva. Naime, oni su se zaustavili ispred djevojčice koja je prosila, nakon čega su uključilli kameru telefona i dali joj da pojede ljutu papriku.

Nije sramota biti siromašan. Sramota je biti bezdušni bogataš okružen sa siromasima.Ovi turisti su, kako bi se ismijavaju ovom curicom i dali joj nešto novca, dali su joj da pojede ljutu papriku.Ona je pod velikim bolom ljute paprike ostala jaka. Suze nije mogla da sakrije od tog bola.💔💔

Posted by Almir Muratovic on Monday, September 14, 2020

Dok je devojčica jela ljute paprike, muškarac i žena su se smijali, a nisu prestali sa smijehom ni kada je ona počela da plače, piše Blic.

Za sada nije poznato gdje je video nastao, snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a svi komentari koji su ispisani ispod njega mogu da stanu u jedan koji se često ponovaljao – Ljudi, gdje će vam duša?