Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LUKSUZNA ZGRADA, A IZA NJE HOROR Ovako izgleda mjesto gdje je MONSTRUM sakrio tijela tri žrtve (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Tijela Neđe Š. (42), njegove majke Darinke Š. (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su u septičkoj jami koja se nalazi u odvojenom i zapuštenom dijelu dvorišta koje pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu Dragoslava Jovanovića (25) koji je glavni osumnjičeni za ovaj svirepi zločin.

Na licu mjesta zatečeno je napušteno dvorište, policija je kasno sinoć završila uviđaj, jama u kojoj su pronađena tijela ponovo je zavorena i na mjestu stravičnog zločina nema nikoga. Mještani Surčina u potpunom su šoku zbog otkrića svirepog trostrukog ubistva.

Na licu mjesta tragovi su na kojima se vidi gdje su bila izvađena tijela Neđe Š. (42), njegove majke Darinke Š. (75) i njegove tetke Milje P. (80).

Plac na kome su pronađena tijela, pripada Ljubomiru Jovanoviću, poznatijem pod nadimkom Stakleni, inače poznatom surčinskom kriminalcu od koga su svi zazirali. Upravo on je taj koji je, nakon samoubistva njegovog sina, glavog osumnjičenog za zločine, policiji prijavio da sumnja da Dragoslav ubio troje ljudi. Tako su tijela u jami i otkrivena.

Plac je podjeljen na dva dijela, u prvom dijelu se nalazi zgrada, stambeno-poslovni prostor, u čijem prizemlju je nekoliko lokala: prodavnica, prostor u kom vježbaju trudnice, frizer, kozmetički salon i dječja igraonica. Na spratu zgrade nalazi se nekoliko stanova.

Drugi dio dvorišta podijeljen je visokom betonskom ogradom, na kojoj se nalazi velika kapija. Iza nje, potpuno drugačija priča…

Zapušteni plac, obrastao u visoku travu, a u uglu, na desnoj strani nalazi se velika septička jama zatvorena betonskom pločom. U njoj su sinoć pronađena tri tijela.

Tijela muškarca i dvije starije žene bila su u poodmakloj fazi raspadanja.

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna.

Ubijeni Neđa Š. bio je poslovni saradnik Dragoslava Jovanovića.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO