Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LUNA OTKRILA DETALJE RASKIDA SA MARKOM “Previše smo povrijedili jedno drugo”

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Luna Đogani je otvorila dušu o raskidu od Marka Miljkovića, pa iznenadila sve kada je poručila da smatra da je ovog puta zaista kraj.

– Bukvalno odjednom se desilo, za dva dana. Ljudima nikad nije odgovaralo, ne znam šta da mislim o tim ljudima… Njemu napišu: ‘Luna je bila sa onim’, meni isto tako… Čim smo se mi odvojili – odvojili su se i oni. Jedna grupa vrijeđa mene, druga grupa vređa njega. Mnogo puta je bio kraj, mnogo puta smo govorili da neće više biti, pa smo se mirili i uvijek sam osjećala u dubini duše da ćemo biti zajedno, a ovog puta ne osjećam ništa – iskrena je bila Luna u “Premijeri – vikend specijalu”, pa nastavila:

– Nismo raskinuli niti zbog nedostatka para, niti zbog nedostatka ljubavi, u našoj vezi nikad novac bio problem. Previše smo jedno drugo povrijedili da bi moglo da bude kao prije… Danas je bilo zvanično, vidjeli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se. U miru! Trebalo je da provedemo dan zajedno. Večerašnji nastup će biti posvećen tom kraju i mom novom početku – zaključila je Đoganijeva.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO