Zabava

"Ne možeš da me varaš, ipak smo mi u braku" Luna i Marko otkrili šta jednom drugom ne bi nikad oprostili

Luna Đogani i Marko Miljković prije četiri godine započeli su vezu pred kamerama rijalitija "Zadruga", a prije godinu dana dobili su kćerku Miu.

"Ne možeš da me varaš, ipak smo mi u braku" Luna i Marko otkrili šta jednom drugom ne bi nikad oprostili
FOTO: ANDREJ KRANJC/RINGIER

Pobjednica druge sezone “Zadruge” na Instagramu je saopštila da sada čekaju drugo dijete i da su presrećni zbog prinove u porodici.

Životne situacije su ih očvrsnule, upoznali su jedno drugo, sazreli, a sada su u zajedničkom intervjuu otkrili da li bi snimili film o svom životu, šta ih najviše zaboli, ali i šta jednom drugome nikada ne bi oprostili.

Na početku razgovora oni su otkrili šta ih najviše nervira kod ovog drugog.

Luna:  Nije da me nervira, ali nekad se previše zatvori u sebe, a ja želim da doprem do njega. On tada bude ćutljiv, a ja želim da budem upućena u to kako se on osjeća. On je takav, i ja to poštujem. Nekad sam i ja takva, kada mi treba neki izduvni ventil.

Pročitajte još

Marko: Dođem nekada u stanje da želim da se povučem u sebe, da razmislim, da donesem dobru odluku, a ne da napravim glupost. Razumijem Lunu. A šta mene najviše nervira kod nje? Pa ja sam već oguglao na njen inat i tu neku blagu tvrdoglavost, ali ponekad dođe i kod mene do nekog inata, a inat na inat nikad ne ide i na tome bih volio da oboje poradimo. Uvek treba pričati razumno, a ne inatiti se.

Luna: -Uh, svašta nešto me izvede iz takta. Ne volim ljigave ljude, dvoličnost. Ne volim ljude koje ne vole ljude i životinje. Jako sam osjetljiva na djecu i životinje, stalno mi iskaču snimci na TikToku, gdje ga i napravih?! Izlaze mi snimci kako monstrum puca na pse. Ne mogu da vjerujem da to postoji, sutra će neko dijete nasred ulice da upuca. Ja ne mogu da vjerujem da oni nisu zatvoreni. Eto, to me najviše nervira – monstrumi koji hodaju ovom kuglom zemaljskom.

Marko: -Eto, ja bih sve to prepisao od Lune. Osim toga, dodao bih da me poprilično nervira neodgovornost i ne organizacija na poslu, to baš može da me izvede iz takta. Kad već nešto radiš, radi ga kako treba.

FOTO: ANDREJ KRAJNC/RINGIER
FOTO: ANDREJ KRAJNC/RINGIER

Luna i Marko otkrili su i koja laž o njima ih je najviše pogodila.

Luna: Ne volim kada se neko igra sa bolestima. Meni je to igranje sa životom, to su mi strašne stvari. To prelazi granicu normalnosti.

Marko:  Laž kao laž ne može da me zaboli, jer znam da je to laž. Ja sam presavio tabak što se tiče mnogih stvari. Pojedine laži koje su se plasirale u javnosti dobiće svoj epilog na sudu. Ja tu ne bih previše davao značaja.

Bračni par Miljković progovorio je i o tome šta im je ispod časti da urade.

Luna: Mnogo toga, ali evo prvo šta mi pada na pamet. Ne postoji novac za koji bih dijete ostavila. Apsolutno ne postoji ništa što bi moglo da me odvoji od mog djeteta i da ono odrasta bez majke.

Marko: – Postoji mnogo stvari koje su mi ispod časti. Eto, ja bih u obzir uzeo cijelu porodicu. Nikada je ne bih napustio.

Luna Đogani
FOTO: ANDREJ KRAJNC/RINGIER

Oni su otkrili i kako raspolažu novcem.

Luna: Pa ja sam štediša. S vremenom je to postalo tako. Volim da imam u šteku neki novac. Nisam štekara, ali volim da znam da imam novac sa strane, za ne daj Bože.

Marko: Ranije nisam bio štediša, ali kako prolaze godine, sve više razmišljam o svojoj budućnosti i sada štedim, koliko je to u mojoj mogućnosti.

Marko i Luna otkrili su i šta ne bi nikad oprostili jedno drugom.

Marko: – Prevaru? Šta?

Luna: – Ma nikad ne reci nikad, neću da kažem prevara.

Marko: – Znači mogu da te varam?

Luna: – Ma ne možeš da me varaš. Ipak smo mi u braku, imamo dijete, naravno da sam protiv toga. Ne znam šta će sutra da se desi. Evo reći ću da je izdaja. Sa nekim sa kim dijeliš i parče hljeba, toliko godina, a on te izda kao čovjeka. Da mi zabije nož u leđa. E, to bi me zaboljelo.

FOTO: YOUTUBE/SIKTER TUBE
FOTO: YOUTUBE/SIKTER TUBE

Marko: – Saglasan sam sa Lunom, s tim što bih ja dodao i prevaru.

Bračni par progovorio je i o tome da li će napraviti svoj rijaliti program u kom će pričati o svemu onome što im se u životu desilo.

Luna: Ne bih se vraćala na prošlost. Ono što se dešava sada i u budućnosti, to možda. Nikad ne reci nikad. O prošlosti ne bih više da držim slovo, i sama sebi sam dosadila. Gledamo samo naprijed.

Marko:  Ne vrijedi otkopavati nešto što je bilo. Mi se svakako snimamo, neke najzanimljivije dijelove našeg života koji bi se striktno odnosili samo na nas – rekao je Marko za 24sedam.

Prihvati notifikacije