Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MAJKA I BAKA SUMNJIVE Djevojčica posljednji put viđena u decembru, nestanak prijavljen nedavno

Svijet
Autor:

Foto: News4 WSMV Nashville/Youtube/Screenshot

Vlasti Tenesija tragaju za 15-mjesečnom djevojčicomkoja je posljednji put viđena prije dva mjeseca, ali je njen nestanak prijavljen tek prošle nedjelje. Aktiviran jeAmber Alert sistem, a policija je do sada uhapsila dvije osobe. Međutim, od djevojčice još nema ni traga ni glasa, piše CNN.

Nestanak Evelin Bosvel prijavljen je prošle nedjelje, a policija je zbog togauhapsila njenu baku Angelu Bosvel (42) i Vilijama Mekklauda (33). Oni su uhapšeni u Severnoj Karolini dok su putovali u sivom BMW.

Vlasti Tenesija u petak su saopštili da tragaju za sivim BMW-om i vjeruju da osobe u kolima možda znaju gdje je djevojčica.

Međutim, Evelin još uvijek nije pronađena.

Majka djevojčice Megan Bosvel bila je u fazi kupovine spornog vozila za svoju majku, saopštila je šerifova kancelarija. Međutim, kupoprodajni ugovor nikada nije zaključen, a novac nije razmijenjen za vozilo.

– Vlasnik BMW nije mogao da stupi u kontakt sa Megan niti sa njenom majkom, a prijavljeno je da je vozilo ukradeno – rečeno je iz kancelarije.

Angela Bosvel i Vilijam Mekklaud, oboje stanovnici Tenesija, nalaze se u zatvoru, a optuženi su za krađu preko 2.500 dolara, saopšteno je iz šerifove kancelarije. Angela Bosvel je takođe u zatvoru zbog kršenja uslovne kazne za krađu.

Oboje čekaju saslušanja o izručenju prije nego što budu prevezeni u okrug Salivan u Tenesiju, saopštila je šerifova kancelarija.

Nestanak djevojčice nije prijavljen dva mjeseca

Evelin je posljednji put viđena u decembru, ali njen nestanak prijavljen je tek ove nedjelje.

Šerif orkuga SaLIVAN Džef Kasidi rekao je da je istraga počela u utorak poslijepodne, nakon što je djed prijavio djetetov nestanak.

Majka djevojčice zna ko ju je oteo?

Megan Bosvel, majka nestale djevojčice, rekla je da zna kod koga je njena kćerka, ali da se plašila da prijavi njen nestanak.

Kako je rekla, djevojčicu je na čuvanje ostavila nekome kome je vjerovala dok je ona na poslu.

– Nisam prijavila njen nestanak jer poznajem osobu kod koje je bila i nisam željela da pobjegne sa njom – rekla je majka u petak.

Prema njenim riječima, čim su te osobe saznale da se nešto dešava, nestale su. Međutim, majka nije htjela da navede nijedno ime.

– Ne odgovaraju na telefon, samo su nestali – rekla je majka. Policija je rekla da majka sarađuje sa vlastima, ali je dala oprečne izjave. Zbog svega toga, kao i što nestanak djevojčice nije prijavljen odmah, ovaj slučaj je veoma komplikovan, prenosi Telegraf.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO