Zabava

"Majka mi je najviše nedostajala" Luna otkrila zašto se Anabela nije pojavila na svadbi

Luna Đogani otkrila je detalje tajnog vjenčanja sa Markom Miljkovićem. Na ceremoniji je prisustvovalo samo četvoro ljudi, a priznaje da joj je majka najviše nedostajala.

"Majka mi je najviše nedostajala" Luna otkrila zašto se Anabela nije pojavila na svadbi
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, DUŠAN MILENKOVIĆ, MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Svadbenom činu nisu prisustvovali čak ni roditelji bračnog para, a jedno vrijeme se spekulisalo da je Lunina majka Anabela Atijas u svađi sa zetom Markom.

FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

– Mene to što mi se majka nije pojavila na vjenčanju nije zaboljelo, jer je to takav dogovor bio, apsolutno nije da niko nije bio pozvan… Plan je da to bude velika svadba, da svi dođu, ja sam kao mala maštala da imam veliku vjenčanicu, da ne budem trudna na svom vjenčanju, da ne budem deveti mjesec, da ne mogu da hodam… Sigurno nisam tako planirala svoje vjenčanje. Planirala sam da tu budu svi moji, Markovi, da slavlje bude do 5 ujutru, da promijenim tri vjenčanice, sve sam ja to tako planirala, ali situacija je bila drugačija – rekla je Luna za “Grand online” i dodala:

– Kada je on mene vjerio nije bila u planu ni korona, ni trudnoća, desilo se tako… Ja nisam željela da moje dijete bude vanbračno. Željela sam da se Mia rodi, a da Marko i ja budemo muž i žena, zato je sve to tako bilo ubrzano. Falili su majka, otac, sestre, prijatelji i to je ono što je falilo da bi sve bilo potpuno, ali to će se desiti… Mi sada planiramo veliko slavlje za Miin prvi rođendan i mi ćemo nadoknaditi to što nismo mogli tada.

Prihvati notifikacije