Zabava

"Majka mu kuka, samo da se ne ubije" Era Ojdanić otkrio sve o unuku koji je UHAPŠEN ZBOG PROSTITUCIJE

Poznati folker Era Ojdanić oglasio se nakon priče da je navodno njegov unuk Nikola Anđelić pao zbog prostitucije.

"Majka mu kuka, samo da se ne ubije" Era Ojdanić otkrio sve o unuku koji je UHAPŠEN ZBOG PROSTITUCIJE
FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE / RINGIER KOMBO

Era je ostao u šoku, ali je potvrdio da se trenutno čeka presuda tužilaštva o svemu što se desilo.

Inače, Dušanu Banjcu (57) i Nikoli Anđeliću (32), osumnjičemnima za posredovanje u elitnoj prostituciji, određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

– Koliko je istina, koliko nije, ništa ne znam dok ne bude tužilaštvo dalo svoje mišljenje. Uglavnom su i on i da l još jedan momak, menadžer od Kaje Ostojić u pritvoru obojica. Ne znam šta se dogodilo, znam samo da je Nikola jedan super momak i da nema ništa loše za njega da se kaže – počeo je Era priču za Blic.

– On je meni prije mjesec dana rekao da radi kao fitnes trener u jednoj teretani i rekao mi je da tu dolazi dosta kolega sa estrade, nivinara, fudbalera i tako dalje. Rekao mi je da kod njega dolaze Kaja i taj njen menadžer i da su ga oni nekoliko puta pozvali na piće. On ima stan od pokojnog oca koji deli sa bratom Urošem. Njegova majka je operisana pre 20 dana, kuka na sav glas zbog ove situacije, samo da se ne ubije, nije navikla na takve stresove – istako je Ojdanić, te rekao kako nije primijetio da njegov unuk u posljednje vreme ima više novca.

– Nikola je jedan od boljih trenera, tako da ima dobru klijentelu, tako mi je rekao. Nisam primijetio da se nešto modernije oblači, da se bahato ponaša. On je skroman momak. Mislim da mu je ovo neko smjestio. Tužilaštvo će da da svoje mišljenje. Brat Uroš mu je platio advokata odmah.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

– Koliko ja znam, on stan dijeli sa bratom Urošem, prvi put čujem da je u kombinaciji sa ovim Banjcem. Niko nam u familiji nije volio isti pol, 99,9 odsto sam siguran da ni on ne voli muškarce – prokomentarisao je Era, natpise da su Anđelić i Banjac bili u ljubavnoj vezi, te da su zajedno živjeli.

Da podsjetimo, starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković su se po beogradskim hotelima navodno sastajale sa klijentima, gdje su bile organizovane orgije, a sve su ugovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji žive u ljubavnoj zajednici.

Rijaliti učesnice Sanja Stanković i Nataša Šavija uhvaćene su navodno u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Kako “Republika” saznaje, starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

Djevojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stankovićke i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Dajana Tripunović i druge djevojke. Protiv svih djevojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnete su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bekstvu, piše pomenut medij.

– U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gdje se čuvaju svi podaci, kao i cijene usluga koje pružaju djevojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo. Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju devojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu dio javnog svijeta, a spremni su da plate. Takođe se navodi da su se cijene kretale od 1.000 do 5.000 evra za veče. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na dijelu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svjedok – navodi izvor.

Makroi Duško i Nikola navodno duže vreme žive zajedno u ljubavnoj zajednici, piše Blic.

– Anđelić je poznati fitnes instruktor, dok se za Banjca zna u estradnim krugovima s obzirom na to da je jedno vreme radio kao menadžer. Njih dvojica žive u ljubavnoj zajednici već duže vrijeme, a inače su privatno prisni sa starletama koje se sada sumnjiče da se bave prostitucijom i koje su uhapšene, pa je na obostrani pristanak ugovaran posao. Dešavalo se da se poslovi ugovaraju i dok su svi zajedno po splavovima u izlasku, pa se djevojkama samo preko poziva, rijetko poruka, proslijedi adresa gdje i kada da se nađu s klijentima – priča izvor za gorepomenut medij.

Prihvati notifikacije