Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MAJKA POTVRDILA STRAVIČNE SUMNJE Djevojčica (13) sama prijavila očuha za SILOVANJE

Hronika
Autor:

Foto: Profimedia

Majka trinaestogodsinje djevojčiice J.S. koja je danas pronađena u Novom Sadu nakon dvodnevne potrage, Marija L. potvrdila je medijima da je njen suprug Jablan V. osumnjičen za silovanje njene kćerke i da se nalazi u pritvoru.

J.S. je nestala 26. avgusta, a dva dana kasnije je pronađena. U međuvremenu je njen očuh Jablan V. uhapšen i zadržan u pritvoru, zbog sumnje da je djevojčicu primoravao na seksualne odnose.

Policija je osumnjičenog privela u utorak popodne, a njega je prijavila sama 13-godišnja J. S. Ona je u ponedjeljak više puta zvala policiju, a potom je pobjegla od kuće, piše 021.rs.

Njen nestanak je prijavljen policiji, a u potragu su se uključili i građani i mediji.

Jablan V. je navodno priznao da je imao seksualne odnose da maloljetnom pastorkom, usvojenom djevojčicom.

Kako kaže njena majka Marija, ništa nije ukazivalo na to da se tako nešto dešava u kući jer su, navodi, o svakom problemu pričali i zajednički ga rješavali.

– Pročitala sam zbog čega je osumnjičen jer mi nisu rekli zbog čega ga zadržavaju. Ona je pobjegla u gradu dok smo bile da dajemo izjavu u policijskoj stanici. Rekla mi je da je pobjegla, jer je mislila ću je grditi – navodi Marija za Pink i dodaje da je u cijeloj ovoj priči njena kćerka najmanje kriva.

– To sam joj rekla, kao i da mi ni na kraj pameti nije bilo da je grdim – dodala je ona.

Marija je potvrdila da je njen suprug u pritvoru.

– Ja sam prva za to da se vidi da li su te optužbe tačne. Nikad ni za šta nije bio osuđivan – dodaje Marija.

Mještani Kisača, koji poznaju Mariju i njenu kćerku, nisu bili raspoloženi da otvoreno, imenom i prezimenom, govore o ovom slučaju. Kratko su prokomentarisali da je “i majka kriva” za sve što se dešavalo i osvrnuli se na to da joj je Jablan treći muž.

(Telegraf)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO