Društvo

MAJKU ČEKA RAZGOVOR SA POLICIJOM Dječak koji je pao sa trećeg sprata zadržan u bolnici

Sedmogodišnji dječak iz Niša koji je pao je noćas oko četiri časa iza ponoći sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici 110b u Nišu, sa visine od oko devet metara, samo je čudom ostao težen nepovrijeđen.

MAJKU ČEKA RAZGOVOR SA POLICIJOM Dječak koji je pao sa trećeg sprata zadržan u bolnici
FOTO: BLIC/RAS SRBIJA

On je zadobio samo nagnječenja i kontuzije jer je pao na travnjak ispred zgrade, ali će preventivno ostati u bolnici još nekoliko dana kako bi ljekari pratili njegovo zdravstveno stanje.

U niškoj policiji kažu da im je iz Kliničkog centra u Nišu prijavljeno oko 4.40 časova da je primljen dječak koji je pao sa trećeg sprata zgrade i da je o slučaju obaviješteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Dječak se probudio u toku noći i krenuo je da traži majku po stanu, koja se u to vrijeme tuširala u kupatilu. Budući da nije imao ključ od vrata sobe u kojoj je bio, prema nezvaničnim informacijama pokušao je da se preskoči sa terase na terasu, pa je tako došlo do pada sa trećeg sprata zgrade. Na sreću, pao je na travnatu površinu ispred zgrade, koja je ublažila pad, kaže izvor Blica.

Komšije iz zgrade u šoku su nakon vijesti da je dječak pao sa terase, koje su saznali od novinara. Majku dječaka, vele, ne poznaju dobro, jer tu žive u proteklih godinu dana.

– Oko 3 ili 4 časa iza ponoći, čula sam neko dozivanje kao kroz san, kao da dijete doziva majku. Mislila sam da je moje dijete, ali sam onda ustala i shvatila da se čuje iz njihovog stana. Šta je bilo poslije toga ne znam. Od komšija sam čula da je dječak pao sa terase, ali da srećom nije teže povrijeđen, kaže jedna od komšinica iz zgrade.