Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MAJSTORI MANIPULACIJE Ova tri horoskopska znaka su rođena kao VELIKI SPLETKAROŠI

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Iako ponekad manipulacija ne mora da bude negativna, uglavnom se zloupotrebljava i iskorištava zarad sopstvene dobiti, a na štetu druge osobe. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka sklone su spletkarenju.

Škorpija

Sa Škorpijom nikada ne znate na čemu ste. Kada prepoznaju lak plijen, oni potajno isplaniraju kako mogu da vas iskoriste i da vas zatim, a da i ne primjetite, potpuno izmanipulišu. Ako im se zamjerite, iako se možda tako ne čini, znajte da nećete proći nekažnjeno i da oni pomno planiraju da vam naprave neku spletku.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanca neprestano mijenjaju svoje mišljenje i stavove. Zbog toga se veoma dobro prilagođavaju različitim tipovima ljudi, međutim, ne prođe mnogo vremena da neko ne raskrinka njihovu beskarakternost. Blizanci su skloni stvaranju spletki između određenih ljudi kako bi se zabavili, zbog čega ne mogu da održe dugogodišnja prijateljstva.

Rak

Rakovi su vrlo emotivne osobe koje su, kada se osjete ugroženo, spremne na sve. Posebno ako je riječ o ugrožavanju sigurnosti njihove porodice. Rakovi će zbog visokog koeficijenta inteligencije veoma vješto da izmanipulišu osobu čiji im se postupci ne sviđaju, pretvarajući se da su im prijatelji, a često će zaigrati i na kartu emocija kako bi postigli svoj cilj.

(Index)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO