Sport

MAJSTORIJA GAĆINOVIĆA Petom postigao gol u derbiju za Hofenhajm (VIDEO)

Jeste trećeligaš i jeste ubedljivih 7:1, ali ako se po jutru dan poznaje Mijat Gaćinović je pametno birao kad je odlučio da karijeru nastavi u Hofenhajmu, a bolji derbi nije mogao da zamisli.

MAJSTORIJA GAĆINOVIĆA Petom postigao gol u derbiju za Hofenhajm (VIDEO)
FOTO: SWEN PFOERTNER/EPA

U prijateljskom sudaru sa trećeligašem Vehenom ubedljiva pobjeda i majstorski gol da zaintrigira maštu navijača, prenosi Blicsport.

Prizemna lopta Iljasa Bebua na prvu stativu sa desne strane i vešta reakcija Gaćinovića koji je petom loptu proslijedio u suprotan ugao za vođstvo Hofenhajma od 5:1.

Ako ovo bude radio i na zvaničnim mečevima nema sumnje da će postati jedan od miljenika navijača. Svakako obećavajuća poruka upućena novom treneru Hofenhajma Sebastijanu Henesu.

Srpski reprezentativac je inače igrao kao “osmica” u tandemu sa Denisom Gajgerom i to je veoma dobro funkcionisalo za ovu fazu priprema.

Andrej Kramarić, koji je zbog povreda propustio dobar dio prošle sezone, postigao je dva gola, toliko je dao i Krištof Baumgartner, a u listu strelaca su se upisali još Robert Skov i već pomenuti Bebu.