Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Maksimović poslije poraza Borca: “Mladost je zaslužila pobjedu”

Sport
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Poslije odlaska Igora Jankovića sa mjesta trenera Borca ekipu je na današnjem gostovanju u Doboju kod Kaknja vodio Marko Maksimović, a njegovi izabranici su u finišu susreta primili dva gola i doživjeli poraz.

Prvo je Dalibor Pandža u 85. minutu uspio da savlada odličnog Marka Savatovića, a pet minuta kasnije Filip Arežina je iz slobodnog udarca pogodio rašlje za konačnih 2:0.

– Mladost je bila bolja i zasluženo je pobijedila, mi smo se trudili, ali situacija je takva kakva je. Morali smo da izvršimo dvije neplanirane zamjene, jer je Vladan Danilović povrijedio skočni zglob, a Luki Lučiću je stradala zadnja loža, tako da su Bojan Burazor i Omar Pašagić ušli nezagrijani. Ostaje žal što nismo osvojili bar bod, s obzirom da su momci dali sve od sebe – istakao je Maksimović.

Iz Borca nisu htjeli da komentarišu suđenje, ali glavni arbitar Goran Paradžik nije bio na visini zadatka. Dosudio je nepostojeći slobodan udarac za domaće iz kojeg je Arežina pogodio i pokopao nade Bajalučana da mogu do remija.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO