Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MALO KO JE TAKO JAVNO PRIZNAO Nakon spektakla Bekvalčeva se OVAKO ZAHVALILA TIMU

Zabava
Autor:

Foto: V. Sporčić/RAS Srbija

Dva dana je prošlo od koncerta S.O.S. za ljubav, a i dalje cijela Srbija priča o spektaklu koji je publici priredila Nataša Bekvalac.

Pjevačica kaže da je još uvijek pod utiskom energije i ljubavi koju je dobila od publike, i naglašava da iza koncerta kakav se ne pamti u Areni, stoji timski rad i ozbiljna produkcija.

– To je najbolja i najljepša noć u mom životu! Mjeseci rada stoje iza nas. Ja sam u ovom procesu bila samo dio, karika, vjerujte mi. Ponosna sam na cijelu ekipu, svi smo mjesecima radili i disali samo za S.O.S. za ljubav šou – kaže Nataša.

View this post on Instagram

14.02. Prezahvalna sam .Eto htedoh sada da napisem nesto i opet se zahvalim na svemu sto sam dozivela proteklih nekoliko meseci u procesu rada sa genijalcima ali ja sam još uvek u nekom stanju šoka,danas sam dobila i temperaturu od ovog osećaja koji je vredan svake zrtve,tereta,pritiska,stresa,neizvesnosti ,svake svadje i nervnih slomova koji smo dozivljavali svi na dnevnom nivou zbog koncerta🥴Moje srce nije moglo da izdrzi Arenu 2 to sam rekla jos pre mesec dana ali postoji ideja da koncert S.O.S.ZA LJUBAV nastavi da živi regionalno…šta mislite o tome?❤@kristinabekvalac @tanjamrkic @sarovicmilos @zigasotlar @tragofficial @alenstajic @mikiskaric @dragankecman @atomkaatomka @saskakarac

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Kostimi, koreografije, scenografija, novi aranžmani i ono što je svakako najvažnije – produkcija Skymusic, doprinijeli su da ovaj projekat izgleda i zvuči potpuno svjetski.

Nataša Bekvalac proslavila je dvadeset godina rada velikim koncertom u organizaciji Skymusica, a karte su bile rasprodate danima pred spektakl, koji je uživo pratilo više od 15.000 ljudi u Areni.

– Jako sam zahvalna Skymusicu jer su od početka vjerovali u cijelu ideju koncerta i u mene, i to je mnogo doprinijelo mom samopouzdanju i potvrdi mene kao performera i umjetnika. Moć koju scena i sva tehnologija daju veoma je važna za jednog izvođača. Hvala svim mojim saradnicima za sve ovo vrijeme, porasla sam u svakom smislu te riječi. Prezahvalna sam.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO